100% OerVoer

Vis, pens en ongemalen producten. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit BARF rauw vlees pakket voor je hond bestaat uit een ongemalen variatie van verschillende wisselende producten. In dit pakket tref je afhankelijk van het seizoen aan: fazant, eend, konijn, patrijs, ree en hert, parelhoen, kip, lam, haas, rund, geit, pens, losse organen en verschillende vissoorten. Vis kan zijn: zalm, schol, haring, sardines, sprot, zalmforel of kabeljauw. De kip is biologische polderhoen. De pens is meestal wel gemalen,maar vaak hebben we ook pens aan een stuk.
Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,45
  • Extreem ondergewicht
  • Ondergewicht
  • Ideale gewicht
  • Overgewicht
  • Extreem overgewicht
  

Je kunt hier aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details
In dit 100% rauw vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De pens kan gemalen zijn of uit stukjes bestaan. We werken met geiten pens, lams pens en runder pens. Aan ongemalen producten tref je afhankelijk van het seizoen aan: fazant, eend, konijn, gans, ree en hert, parelhoen, kip, lam, rund, geit, pens en verschillende vissoorten en organen. Als organen kunnen we leveren: kippenharten en -magen, eendenharten en -magen, lams- nier, lever en hart en runder- nier, lever en hart. Alle producten komt van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Veelal met een beter leven ster van de dierenbescherming, zoals bijvoorbeeld de konijnen (3 sterren). De kip is biologische polderhoen. Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je pakket elke keer weer een andere samenstelling heeft.
Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (33)
Zeer tevreden
Kwaliteit
Prijs
Ik heb nu 2 keer een pakket besteld voor mijn dwerg teckels.

De jongste (9 maanden) is een hele lastige eter en at regelmatig niet.
Met het OerVoer pakket is hij niet te houden. Bij het klaarmaken piept en blaft hij, kan bijna niet blijven zitten en rent voor me uit als het zover is.

Nu al 2 maanden eet hij alles met smaak op, likt alles na en probeert ook nog bij de ander of er niks over blijft. Heel fijn.

Verder is het fijn dat je kunt aangeven wat wel/niet, zit er op elk pakketje een sticker zodat het makkelijk zoeken is in de diepvriesla. En het wordt goed bevroren afgeleverd, zelfs als de Post een dag later bezorgt.

Namens Luna en Storm: Bedankt!
Review door Caty (Geplaatst op 03-12-2018)
kwispel kwispel
Kwaliteit
Prijs
het wordt met smaak gegeten.hap,slik,weg Review door ila (Geplaatst op 27-08-2018)
barf voor een keer
Kwaliteit
Prijs
Na een jaar kvv met hier en daar een keer een vleesbot, nu een pakket met alleen barf. Wederom wordt de duif niet gewaardeerd door mijn hond, maar de rest wordt met smaak gegeten. Review door pascal (Geplaatst op 31-05-2018)
Heel fijn pakket
Kwaliteit
Prijs
Prima kwaliteit, mijn Finse Lappenhond (10 maanden) is net overgegaan op Oervoer, en vindt het heerlijk. Het zou handig zijn als de gewichten op de verpakkingen zouden staan. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt, kwam bevroren aan. Het pakket is wel aan de prijs, maar het gebruiksgemak is groot en de variatie in het pakket werd erg gewaardeerd. Review door AEF (Geplaatst op 28-04-2018)
Top
Kwaliteit
Prijs
Mooie producten, goed en bevroren kwam het aan. Goede service Review door mireille (Geplaatst op 13-02-2018)
Heel blij mee
Kwaliteit
Prijs
Erg goede service, er wordt rekening gehouden met de eigenschappen van jouw hond, je kan dat allemaal aangeven bij de bestelling. Het vlees en de karkasjes zien er goed uit en komen goed hardgevroren aan. De pup vindt het heerlijk. Erg handig dat je er een lijst bij krijgt met alles wat je hebt besteld op papier en dat op alle in plastic verpakte items etiketten zijn geplakt die aangeven wat het is. De rollen met pens of vis zouden voor zulke ukkies kleiner mogen, nu ontdooi je in verhouding best veel en het is moeilijk bevroren te snijden. Review door Renske (Geplaatst op 24-01-2018)
lekker kauwen maakt tevreden
Kwaliteit
Prijs
beste mensen, over de kwaliteit ben ik tevreden, ik haal porties een dag vooraf uit vriezer en laat ze langzaam ontdooien in de koelkast, daarna leg ik ze volgende dag in handwarm water zodat er geen al te koud eten in hun maag terecht komt.
mijn honden houden ervan om te kauwen op hun eten, merk dat ze daar echt tevreden van worden.
Review door Anne (Geplaatst op 29-10-2017)
Gemakkelijk pakket
Kwaliteit
Prijs
Mooi pakket met kleine verpakkingen met van alles wat. In de zomer wel iets minder variatie dan in de winter. Onze hond vind alles lekker. Review door Renske (Geplaatst op 26-06-2017)
gevarieerd en lekker
Kwaliteit
Prijs
Overgestapt van het gemengde pakket naar dit Oervoer pakket. Minder gemalen worstjes en veel karkassen. Onze hond vind het heerlijk en eet alles met smaak. Kleine verpakkingen, dus ook handig omdat onze hond nog twee keer per dag eet. Het zou wel handig zijn als het gewicht op de pakjes staat, nu moet je alles nog zelf afwegen. Review door Renske (Geplaatst op 17-05-2017)
goed pakket
Kwaliteit
Prijs
Tijdje geleden weer een nieuw pakket ontvangen. wederom goede kwaliteit waarbij rekening wordt gehouden met je wensen. Review door Janny (Geplaatst op 20-03-2017)
Super
Kwaliteit
Prijs
Alles netjes verpakt en super goed vlees Review door Lily (Geplaatst op 14-03-2017)
goed pakket
Kwaliteit
Prijs
Wederom een pakket van prima kwaliteit ontvangen. Aangegeven wat minder rolletjes gemalen te willen en ook hier is weer rekening mee gehouden. Enige opmerking is dat er weer een paar reenekken in zaten die echt veel te hard waren. Review door Janny (Geplaatst op 02-02-2017)
Nieuw pakket voor Niamh
Kwaliteit
Prijs
Al een paar pakketten mogen ontvangen en blijf de kwaliteit super vinden. Veel variatie en mooi vlees. Vorige keer was er een stuk reenek bij wat veel te hard was. Dit aangegeven en er wordt keurig rekening mee gehouden. Enige wat ik jammer vind is dat bijna alle pens er in gemalen rolletjes bij zit. Voor de rest super tevreden. Review door Janny (Geplaatst op 30-12-2016)
Mooi pakket
Kwaliteit
Prijs
Na steeds pakketten met de combinatie gemalen en ongemalen te hebben besteld, nu een mooi seizoensgebonden 100% ongemalen pakket, belangrijk: rekening houdend met de verscheidene diersoorten die mijn hond niet mag. Er zat deze keer wel wat kip bij, terwijl ik had aangegeven dat hij hier slecht op reageert. Maar ik zal dit even opnieuw doorgeven bij de volgende bestelling.

Wel één bemerking: er zat een vervallen zakje geitenlong in, dat was slechts houdbaar tot april 2016. Dit is nog nooit eerder gebeurd, dus het is vast een eenmalige vergissing.

Verder nog steeds erg tevreden over de pakketten!
Review door Debbie (Geplaatst op 03-12-2016)
Toch voor alle drie nu
Kwaliteit
Prijs
Toch besloten om dit alle drie mijn viervoeters te geven ondanks de prijs. De kwaliteit is het zeker dubbel en dwars waard. Ze doen het er alle drie enorm goed op ! Review door Mariette (Geplaatst op 14-08-2016)
Kwaliteit goed, wel alles door elkaar.
Kwaliteit
Prijs
De kwaliteit is stabiel, inmiddels al aardig wat oervoerpakketten besteld. Nu een keer voor drie honden tegelijk besteld. 3× 12, 5 kg pakket. Maar de paketten waren helaas niet per hond ingepakt, alles was door elkaar heen gegooid. Met de drie lijsten erbij en afvinken alles zelf 1 voor 1 moeten sorteren. Uiteindelijk ontbraken er nog een 4 tal producten volgens de lijsten. Dit nog niet eerder gehad. Dit keer wel het verschil tussen grote en kleine porties te zien. En geen te hard bot. Review door Mariette (Geplaatst op 14-08-2016)
Weer mooi, hertenkarkas te hard.
Kwaliteit
Prijs
Deze keer weer een prima pakket voor mijn mastino espagnol kruising van 31 kg. Het enige was dat het groot stuk hertennek van bijna 1 kg, veel te hard bot had. Heb het met een hamer plat moeten slaan, anders zou hij zijn tanden er op stuk bijten. De eerdere stukjes hertennek in vorige pakketten waren wel met zachter bot. Review door Mariette (Geplaatst op 07-07-2016)
Prima kwaliteit weer
Kwaliteit
Prijs
Ook deze keer was de kwaliteit van de producten in de pakketten weer goed. Deze keer voor mijn kleintje van 8 kg en mijn labrador ieder een apart pakket besteld. Had aangegeven kleine porties voor mijn kleintje en ze lust alleen zalm. Ze kan goed kauwen en is ervaren, maar karkassen van 800 gram had ik niet verwacht bij de kleine porties. En de vis ontbrak. Mijn labrador had dan weer veel kwartels en ook zalm in haar pakker. Dus een beetje zelf moeten wisselen om de portiegrote beter te maken en ze toch allebei compleet te voeren. Hoop dat dit een volgende keer beter gaat. Review door Mariette (Geplaatst op 07-07-2016)
Praktisch, gevarieerd en kwaliteit.
Kwaliteit
Prijs
2e pakket nu binnen en mijn mastino espagnol mix eet alles met veel smaak. Hij eet per dag een portie van 800 gram die ik zelf afweeg.deze porties zijn doormiddel van de verschillende met duidelijk etiket verpakte artikelen,iedere dag weer makkelijk samen te stellen. En de variatie is ruim.

Tot nu toe tevreden alleen jammer dat de verzendkosten niet gedrukt kunnen worden door meer tegelijk te bestellen.
Review door Mariette (Geplaatst op 01-06-2016)
goed bevroren vlees
Kwaliteit
Prijs
Yuki vind het voer super!
Helaas was ik bij de eerste aflevering niet thuis, toen dacht ik dat de bezorger het wel bij de buren zou afleveren, dit was helaas niet het geval, terwijl het duidelijk op de doos stond.De volgende dag was ik gelukkig wel thuis en kon ik het aanpakken. Ik maakte de doos open en gelukkig was het vlees nog niet ontdooit. Dus bij de volgende keer bestellen wel thuis zijn of laten afleveren op werk van mijn vriend. Verder wel tevreden. Zeker de moeite waard om nogmaals te bestellen. Het is super goed verpakt en kan meteen de vriezer in. Niks geen hak of snijwerk meer. Hoe makkelijk wil je het hebben. De Pens was zelfs in stukken te verkrijgen dus top.
Review door Keshia (Geplaatst op 25-05-2016)

Artikelen 1 tot 20 van 33 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: 100% OerVoer
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook