100% OerVoer

Vis, pens en ongemalen producten. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit BARF rauw vlees pakket voor je hond bestaat uit een ongemalen variatie van verschillende wisselende producten. In dit pakket tref je afhankelijk van het seizoen aan: fazant, eend, konijn, patrijs, ree en hert, parelhoen, kip, lam, haas, rund, geit, pens, losse organen en verschillende vissoorten. Vis kan zijn: zalm, schol, haring, sardines, sprot, zalmforel of kabeljauw. De kip is biologische polderhoen. De pens is meestal wel gemalen,maar vaak hebben we ook pens aan een stuk.
Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 40,25
  • Extreem ondergewicht
  • Ondergewicht
  • Ideale gewicht
  • Overgewicht
  • Extreem overgewicht
  

Je kunt hier aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details
In dit 100% rauw vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De pens kan gemalen zijn of uit stukjes bestaan. We werken met geiten pens, lams pens en runder pens. Aan ongemalen producten tref je afhankelijk van het seizoen aan: fazant, eend, konijn, gans, ree en hert, parelhoen, kip, lam, rund, geit, pens en verschillende vissoorten en organen. Als organen kunnen we leveren: kippenharten en -magen, eendenharten en -magen, lams- nier, lever en hart en runder- nier, lever en hart. Alle producten komt van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Veelal met een beter leven ster van de dierenbescherming, zoals bijvoorbeeld de konijnen (3 sterren). De kip is biologische polderhoen. Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je pakket elke keer weer een andere samenstelling heeft.
Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (34)
goed bevroren vlees
Kwaliteit
Prijs
Yuki vind het voer super!
Helaas was ik bij de eerste aflevering niet thuis, toen dacht ik dat de bezorger het wel bij de buren zou afleveren, dit was helaas niet het geval, terwijl het duidelijk op de doos stond.De volgende dag was ik gelukkig wel thuis en kon ik het aanpakken. Ik maakte de doos open en gelukkig was het vlees nog niet ontdooit. Dus bij de volgende keer bestellen wel thuis zijn of laten afleveren op werk van mijn vriend. Verder wel tevreden. Zeker de moeite waard om nogmaals te bestellen. Het is super goed verpakt en kan meteen de vriezer in. Niks geen hak of snijwerk meer. Hoe makkelijk wil je het hebben. De Pens was zelfs in stukken te verkrijgen dus top.
Review door Keshia (Geplaatst op 25-05-2016)
Praktisch, gevarieerd en kwaliteit.
Kwaliteit
Prijs
Heel mooi erg gevarieerd pakket, Mijn hond een mastino mix eet tot nu toe bijna alles met veel smaak op. Soms moest hij even wennen. Makkelijk in porties te verdelen van ongeveer 800 gram, ik weeg zelf alles met mijn keukenweegschaal. En haal iedere dag weer een heel andere dagportie uit de vriezer. Blijf voor hem bestellen, maar als ik de prijs wat kon drukken door meer bestellen zou ik mijn andere twee honden ook overzetten op oervoer. Review door Mariette (Geplaatst op 16-05-2016)
Goede kwaliteit - nu nog leren eten
Kwaliteit
Prijs
Mijn honden (2 border collies) zijn KVV gewend. Ik wil ze soms iets extras kunnen geven en vind het BARF principe erg interessant. Daarom wilde ik deze box proberen. Onze ene hond vond het helemaal niks, maar dat hadden we al verwacht... Die is erg kieskeurig. De andere hond vind het lekker, maar moet wel aangespoord worden om haar eten op te eten, m.n. de bot-achtige producten. Karkasjes is ze ook nog niet zo'n fan van. Erg leuk om eens te proberen. De kwaliteit en variatie waren top! Manier van verzenden ook. Leuk om eens het eea uit te proberen. Review door Nienke (Geplaatst op 09-05-2016)
eten voor onze ridgeback Biko
Kwaliteit
Prijs
Wij zijn steeds weer blij met oervoer.
Biek blijft moeilijk op gewicht en we hebben met oervoer de juiste balans gevonden.
Laatst geprobeerd om toch wat goedkoper uit te zijn met een ander alternatief en wat bleek Oervoer heeft zichzelf bewezen. Biek viel weer af met het andere vlees.
Dus wij zijn weer helemaal terug
Review door Janneke (Geplaatst op 05-04-2016)
mooi pakket, voor herhaling vatbaar
Kwaliteit
Prijs
erg tevreden over de kwaliteit van het vlees en de handig verpakte porties. Alleen jammer dat de paklijst niet klopte, daardoor wat onhandig een weekplanning maken. Ook staat het gewicht niet op de producten vermeld.
Veel variatie binnen het pakket, alleen spiervlees mag wat mij betreft wat gevarieerder maar wellicht is dat seizoensgebonden.
De bestelling werd snel geleverd en was nog goed bevroren. Jammer dat jullie zelf niet bezorgen zodat meer bestellen de verzendkosten wat beperkt, want dit maakt het toch wel weer een tikje duur.
We bestellen in ieder geval nog een pakketje hoor als het op is!
Review door M. E. (Geplaatst op 30-03-2016)
mooie kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Zeer hoge kwaliteit, ziet en ruikt vers, zeer mee ingenomen. Review door Elly (Geplaatst op 14-08-2015)
Echt een aanrader!
Kwaliteit
Prijs
Eerste keer besteld, een pakket van 10 kilo. Alles netjes per stuk verpakt, stickertje erop zodat je weet wat erin elke verpakking zit.
Snel geleverd en het komt in perfecte staat aan. alles is goed ingevroren, zelfs als met 30 graden buiten bezorgd word!
Onze hond is er razend op, heeft wat vachtproblemen, kan na 4 tot 5 dagen al zien dat de doffe kleur uit de vacht weg trekt.
Echt een aanrader voor iedereen!
Review door Jan (Geplaatst op 13-07-2015)
Goede kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Heel mooi vlees in fijne kleine porties. Rex vindt het erg lekker! Hond tevreden, dus wij ook tevreden. Review door Judith (Geplaatst op 12-03-2015)
Dik tevreden
Kwaliteit
Prijs
Ik vind dat jullie met het gewicht extra de laatste paar keert en heel mooi pakket afleveren. Deze keer veel vis, is onze Bo echt gek op. En ree en hert zijn echt favoriet. Nu het allemaal stukken vlees zijn (geen rollen, behalve pens) kan ik het beter verdelen, ik ben er heel blij mee. We komen precies uit tot het volgende pakket en Bo is een happy dog met dit vlees.

We zijn dik tevreden, dank je wel!
Review door Maria (Geplaatst op 09-12-2014)
Blakende gezondheid
Kwaliteit
Prijs
Mijn hond is rustiger geworden, blijft uitstekend op gewicht en heeft een prachtig stralende vacht. De hond straalt van gezondheid! Hij vindt niet alles even lekker, maar de gedachte dat anders de katten aan de haal gaan met zijn voer, maken dat hij uiteindelijk alles eet. Soms zelfs flink schrokken, zodat hij nog kan kijken of het lukt om ook nog wat katten-oervoer te pakken te krijgen.... Review door Jose (Geplaatst op 05-09-2014)
Eerste pakket
Kwaliteit
Prijs
Vandaag mijn 1e pakket mogen ontvangen.
Erg leuk dat er een cadeautje bij zat!
Het vlees ziet er erg mooi uit. Het vlees zat zo goed mogelijk per stuk verpakt wat ik erg handig vond. Ook was het erg gevarieerd.
Ik ga zeker nog eens zo'n pakket bestellen.
Review door Ruby (Geplaatst op 29-08-2014)
Perfect!
Kwaliteit
Prijs
Nadat mijn pup diarree kreeg van brokken, en niet een beetje, ben ik overgestapt op rauw vlees, met bot; Barf. Dat werkt! Eerst had ik kilo verpakkingen of groter van allerlei dieren. Nadeel voor mij was dat ik dan toch regelmatig 's ochtends in een stuk bloederig vlees stond te knippen en mijn hond toch steeds vaker achter elkaar het zelfde kreeg, om de verpakking op te maken. Oervoer is dan op alle fronten makkelijker en beter: gegarandeerd goed biologisch vlees, gevarieerd en in handige pakketjes, op maat voor mijn hond. Super! Review door Martinique (Geplaatst op 05-04-2014)
Goede kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Sinds kort hebben wij Oervoer ondekt. Wij zijn super tevreden over het gevarieerde en op maat gemaakte pakket (groot pluspunt!!) voor onze twee honden Happy en Joy (Duitse herder en een Dwergkees). De honden liggen na het eten tevreden in hun mandje. Ze verheugen zich echt op het voedsel en hun vacht glanst mooier en de tanden zijn mooi schoon. Kortom we zijn er heel blij mee. Review door Yvonne (Geplaatst op 05-03-2014)
Beoordeling 100% oervoer- 10kg
Kwaliteit
Prijs
Nicky eet het allemaal heel goed op, vindt het lekker en doet het er goed op, tot nu toe. Van een dagje pens kreeg hij even diarree, maar dat was de volgende dag al weer over.
Het is iets duurder dan Carnibest, maar het is daarnaast ook veel meer werk om het zo apart te verpakken en de vleessoorten die er in het pakket zitten zijn ook duurder, dus dat is logisch.

Tot nu toe tevreden dus!!
Review door ? (Geplaatst op 19-11-2013)

Artikelen 21 tot 34 van 34 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: 100% OerVoer
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook