Bedrijfscultuur bij OerVoer

Duurzaam, verantwoord, met respect en plezier. In oktober 2012 zijn we gestart om de eerste ideeën over een vers voerlijn voor honden en katten uit te werken.

Met ideologische uitgangspunten onder andere gebaseerd op “voeding is de basis van balans”, duurzaam ondernemen en verantwoorde producten leveren. Op 21 februari 2013 werdde OerVoer B.V. formeel opgericht. We zijn begonnen met een pilot en in de zomer van 2013 besloten we verder te gaan met OerVoer.

Wij hebben respect voor de aarde en al haar wezens. Wij vinden dat carnivoren rauw vlees nodig hebben als juiste voeding, maar wel vlees van dieren die tenminste een redelijk leven hebben gehad. Onze malingen komen van de Groene Weg en de wild producten zijn vooral geschoten wild.

Met plezier naar je werk gaan, doen waar je goed in bent en kiezen met wie je werkt, tegen een gepaste beloning.  Dat zijn de uitgangspunten waarmee OerVoer als bedrijf graag wil werken. Wij doen datgene wat we leuk vinden en waar we goed in zijn en de mensen die met ons werken doen dat ook. Dit houden we vast in onze bedrijfsvoering met onze samenwerkende partijen en voor wie bij OerVoer komt werken.