Huisdierdagen Assen en winnaar prijsvraag.

Op de huisdierdagen in Assen op 9 en 10 november jongstleden zijn maar liefs 3981 bezoekers geweest. Wij hebben in onze stand met ruim 100 mensen gesproken over verschillende onderwerpen: men wilde overstappen naar vers vlees, was benieuwd naar de Vetra aanvullingen, kocht wat mooie droogde vis snacks of vulde de prijsvraag in.

We hebben het makkelijk over mijn hond eet BARF of mijn hond eet KVV, maar gek genoeg werd er heel wat hersengeknars gehoord bij het nadenken over: waar staat KVV ook al weer voor? Het antwoord is: “kant en klaar vers vlees”. Echter er wordt ook mee bedoeld kompleet vers vlees. Dat BARF twee verschillende betekenissen heeft wisten de meeste mensen weer wel. In feite zijn de afkortingen KVV en BARF begrippen geworden die refereren naar gemalen vers vlees of ongemalen vers vlees.

Onder de antwoorden hebben we geloot en het gedroogde vissnack pakket is opgestuurd naar : Cindy Plas

Natuurlijk zet dit onszelf ook weer aan het denken. Waar staan wij dan voor? Er zijn zoveel verschillende stromingen rondom voeding, ook voor onze dieren. OerVoer wil eerlijke en verantwoorde verse vis- en vlees producten aanbieden. Zowel gemalen als ongemalen, voor honden en katten.  Verse (diepgevroren) producten die door elke stroming ingezet kunnen worden voor hond en kat. En met eerlijk bedoelen we dat het dier een eerlijk leven heeft gehad.

Geef een reactie