Nieuws

 1. Hélène over allergieproblemen bij Dierbewust.nl

  Hélène, van Back to Balance, was onlangs te gast in de podcast van Dierbewust.nl. In de podcast wordt besproken wat veel voorkomende allergieen bij honden zijn, welke methodes Hélène gebruikt om allergieën op te sporen (zoals de Voedsel Overgevoeligheids Analyse) en te behandelen en hoe voeding een rol speelt bij allergieën.

  Lees verder...

 2. Rauw voer in het nieuws

  De afgelopen paar dagen is rauw voeren weer volop in het nieuws. Er wordt opgemerkt dat rauw voer op het gebied van hygiëne een risico is en dat daarnaast door een onvolledig dieet allerlei klachten bij hond en kat ontstaan.

  Lees verder...

 3. Amanparana Fairtrade Kokosolie

  amanprana_extra_vierge_bio_kokosolie

  Kokosolie! We hadden al een hele fijne variant in ons assortiment, maar toch blijven we altijd zoeken naar producten die nog nét iets mooier zijn waar we helemaal achter kunnen staan. En we hebben er weer één: De prachtige Extra Virgin Fairtrade kokosolie van Amanprana; niet alleen (h)eerlijk voor mensen, maar ook onze dierenvrienden zijn er dol op! We kozen voor deze variant omdat Amanprana niet alleen bio, maar daarnaast ook fair trade werkt, wat perfect past bij onze visie. De organisatie steunt de kleinschalige boeren in de Filipijnen, betaald ze een eerlijke prijs en er gaat geld naar educatie en gezondheidszorg.

  Kokosolie is steeds makkelijker te vinden: op uiteenlopende locaties van supermarkt tot exclusieve speciaalzaak, in de stenen winkel en op internet. Ze zijn er in de varianten goedkoop, duur, duurder, ontgeurd of met kokosgeur, in plastic of glazen pot. Deze verschillen hebben vooral te maken met de productiewijze. Deze kan een groot verschil maken in de werkzaamheid. Het feit of het kokosgeurtje verdwijnt in het productieproces, kan het verschil maken tussen een kokosolie die gewoon lekker is, of een kokosolie die ook nog eens vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

  Lees verder...

3 producten

Toon per pagina