Bink

Hoi, ik ben Bink. Ik ben net 10 jaar geworden (al zien sommigen mij nog steeds als een puppy. Ik heb een beetje een puppy-look). Ik ben inmiddels een soort van senior oervoer-eter.

Nadat Hélène mij in 2015 uitgebreid getest heeft en we er eindelijk achter kwamen waarom ik zo’n jeuk had, ben ik fan van OerVoer geworden. Ik eet eigenlijk nooit meer wat anders. OerVoer is zo fijn omdat het allemaal enkelvoudige malingen zijn. Mijn baasje kan hierdoor prima rekening houden met mijn allergieën. Wat je in de reguliere winkels kunt kopen aan rauw voer, bevat bijna altijd kip, rund, lam, granen of rijst. Laat ik daar nu allemaal niet tegen kunnen…… Gelukkig is de keuze bij OerVoer reuze, dus er blijft genoeg over wat ik wel kan eten.

Een echte favoriet heb ik niet. Alles wat ik mag hebben, eet ik ook graag. Behalve vis. Dat vind ik echt niet lekker. Ik vind het heerlijk om op een karkas te kluiven. Een stuk ree of hert spier …. het lijkt wel biefstuk. Maar ook de patrijspootjes of wildmaling eet ik met veel smaak op. Vooral de variatie mogelijkheden vind ik heerlijk.

Ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van oervoer.