Begin 2020 kwamen we na 2 jaar 'rommelen' met Guus bij Back to Balance en Oervoer terecht. Tot op de dag van vandaag zijn we hier nog steeds heel blij om en ontzettend dankbaar voor.

Guus is een onwijs lieve Golden Retriever van 3,5 jaar oud die de eerste 2 jaar van zijn leven vrijwel altijd ziek was. Wat er precies met hem aan de hand was, was helaas na diverse onderzoeken niet duidelijk. Begin 2020 is hij geopereerd en ook daaruit is helaas niet gebleken wat er precies aan de hand is, de optie die hieruit voortkwam was nog strenger dieetvoer dan dat hij al had en prednison voor de rest van zijn leven. Toen we dat hoorden wisten we gelijk dat ons dit niet de bedoeling leek te zijn voor zo'n jonge hond. Hierdoor zijn we opzoek gegaan naar alternatieven. Vanuit onze omgeving wisten we ondertussen hoe bioresonantie bij de mens kan helpen, maar we wisten niet of dit ook voor dieren bestond. Gelukkig kwamen we na onderzoek gelijk uit bij Back to Balance en Oervoer en konden we gelijk langs voor een consult. En wauw, wat hebben wij onze hond de afgelopen maanden zien veranderen en opknappen.

Van een (vrijwel dagelijks) doodzieke hond naar een levendig, blije en uitbundige hond. Hij kijkt veel beter en helderder uit zijn ogen en zijn vacht is lekker zacht geworden. Dankzij Hélène, Karen en Patrick hebben we 'onze' Guus terug. Hij vindt het heerlijk om op de mat te liggen voor aanvullende behandeling en de bezoekjes naar Doorn zijn ondertussen een uitje geworden. Hij smult ontzettend van de gemalen diersoorten en krijgt aanvullend o.a. eendenpootjes, geitenoren en kleinere snacks. Dankzij Back to Balance en Oervoer is dieetvoeding en prednison niet aan de orde en kan Guus weer lekker hond zijn!

Wij hebben 2 jaar lang met onze handen in het haar gezeten en wist soms niet meer wat we met Guus aan moesten, het enige dat we zeker wisten was dat we het beste voor hem wilden. We zijn Back to Balance en Oervoer dan ook nog steeds erg dankbaar. We kunnen wel zeggen dat 2020 voor Guus een onwijs goed jaar is geweest; op naar (hopelijk) nog vele mooie en gezonde jaren!

Groetjes,
Lisette Blok