Supplementen onder de loep cover

Brian Clement is directeur van het wereldberoemde Hippocrates Health Institute. Hij is een autoriteit op het gebied van gezonde voeding en supplementen. Vind je het moeilijk om te bepalen of en zo ja welke supplementen je voor jezelf of je dieren in wilt zetten, dan biedt dit boek een handige leidraad.

Clement wil met het boek de lezer bewust maken van de gevaren van synthetsche ingrediënten in voedingsmiddelen en supplementen. Hij laat onder andere zien waarom het soms wel nodig kan zijn om supplementen te nemen, dus waarom het van belang is dat je dit onderscheid kan maken tussen kwalitatief goede en inferieure producten. Hij gaat in op de werkelijke waarde van voedingssupplementen en de kwaliteit. Hij legt het verschil uit tussen synthethische en natuurlijke supplementen en geeft hij aan waar je op moet letten bij het lezen van de etiketten die soms erg misleidend kunnen zijn.

Een erg fijn onderdeel van het boek is de opsomming van de natuurlijke bronnen van vitaminen en mineralen. Aan de hand van deze lijst is te lezen waar deze factoren voor nodig zijn en hoe je ze uit je voeding kunt halen om de symptomen van tekorten te voorkomen.

Al met al een fijn en makkelijk leesbaar boek als je meer wilt weten over supplementen, maar niet al te diep op de stof in wilt gaan. Een verrijking voor je huisbibliotheek.

 

Waardering:

♥♥♥♥

Bestel Supplementen onder de loep hier.