Verzenden: nu nog makkelijker

Het is bij ons al mogelijk om te kiezen voor Pakjegemak om je pakket op een afhaallocatie bij je in de buurt te laten bezorgen. Vandaag hebben we extra verzendopties toegevoegd.

Voor Nederland

Je kunt vanaf nu tijdens het bestellen de datum aangeven wanneer je jouw pakket wilt ontvangen. Dit kan tot 7 verzenddagen in de toekomst. Afhankelijk van de mogelijkheden die PostNL op jouw adres biedt, kun je nu ook, tegen meerkosten, kiezen voor ochtend- of avondlevering.

Daarnaast kun je kiezen voor een handtekening bij ontvangst en / of dat je pakket niet bij de buren afgeleverd mag worden.

Pakjegemak is nu nog makkelijker geworden. Bij de verzendopties worden automatisch de dichtstbijzijnde afhaalpunten getoond, en kies je eenvoudig waar je jouw pakket wilt laten bezorgen. Afhankelijk van het afhaalpunt is extra vroeg ophalen ook een optie.

Wil je jouw pakket op een afhaalpunt laten bezorgen in de buurt van je vakantieadres? Kies dan tijdens het bestellen 'Naar ander adres verzenden' en kies 'Nieuw adres' (tenzij je het adres al eens hebt opgeslagen).  Vul in het formulier dat tevoorschijn komt je verblijfsadres in. Zo worden de afhaalpunten in de buurt van je verblijfsadres zichtbaar.

Voor België

Voor België is Pakjegemak nu ook mogelijk en het werkt op dezelfde wijze als voor Nederlandse adressen zoals hierboven beschreven.

Extra opties, zoals kiezen voor ochtend- of avondlevering, handtekening voor ontvangst en dergelijk zijn voor België vooralsnog niet beschikbaar.

 

Geef een reactie