OerVoer Gemalen Plus - Kat

Vis en enkelvoudige malingen

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw kat. Dit vers vlees pakket voor je kat bevat een assortiment van enkelvoudige malingen en kleine stukjes vis.
De malingen bevatten GEEN maagjes/ pens.Alle malingen zijn biologisch (via de Groene Weg voor ons gemalen) of wild.
Lust je kat een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,00

Invoeren in kilogrammen

  

Je kunt kiezen om het pakket eenmalig te ontvangen of op regelmatige basis.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

Met een “OerVoer pakket KAT”, kies je voor een evenwichtig samengesteld voedingspakket voor je kat. Een goed samengesteld rauw dieet levert alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft in zijn originele vorm.

Een gemiddelde volwassen europees korthaar weegt 4 kg. Daarvan uitgaande eet deze ongeveer 100 tot 150 gram per dag.

De verhoudingen die we aanhouden voor de katten pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

Katten zijn obligate carnivoren. Dit betekent dat de verwerking van  hun voeding beter verloopt wanneer daar geen plantaardige vezels bij zitten. In onze kattenpakketten zal je daarom ook geen groente tegenkomen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.
Gewicht (diepgevroren) 5.0000
Geschikt voor Kat
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (40)
De smaken variatie test
Kwaliteit
Prijs
We hebben sinds 2 weken een kitten (Sok) en nooit eerder een kat gehad.
Nul ervaring dus.
Wel veel info van de Cattery waar Sok vandaan komt gekregen en ons goed ingelezen over de do's en dont's in de verzorging van katten.
Zo ook over de voeding. Sok kreeg al voeding van oervoer bij de Cattery waar hij is geboren. Dus dat maakt het veel makkelijker. Ik las eerdere reviews waar dit een stuk lastiger bleek omdat katten soms erg moeilijk kunnen doen en blijven weigeren.
Gelukkig niet bij Sok. Omdat we niet wisten wat zijn voorkeur had was deze bestelling ideaal. Van alles wat om uit te proberen. Ik had wel aangegeven geen rund, geit en lam erbij te willen. Dit zijn geen dieren waar ze in het wild op zouden jagen dus wil ik hem dit ook niet aanbieden. Fijn dat ik dat kon aangeven bij de bestelling! Sok vindt vooral duif, eend, en konijn lekker tot nu toe. We hebben nog niet alles uitgeprobeerd. Maar de zalm en kip deed hij gek genoeg wat moeilijker over. De hele visjes daarentegen is hij helemaal wild van!
Top dat we op deze manier bij de volgende bestelling een wat specifieker keuze kunnen maken omdat we dan zijn smaak in kaart hebben gebracht.
Goede service!
Alles diepgevroren.
Handige maat verpakking.
Review door KJC (Geplaatst op 25-08-2018)
smullen
Kwaliteit
Prijs
zoals altijd smikkelt bing er op los! Review door Marijke (Geplaatst op 12-08-2018)
Fijn bedrijf
Kwaliteit
Prijs
Ook dit keer weer:
goed advies. Er wordt echt meegedacht. Kwaliteit vd produkten vind ik ook goed.
Enige wat ik jammer vond bij deze levering is dat er maar 2 soorten vis in t pakket zaten. Ik vind 2 soorten vette vis waarvan 1 soort voor 4 dagen is en 1 soort voor 12 dagen in een pakket van 12 kilo (doe ik 4mnd mee) voor 1 kat wat weinig variatie in omega 3.
Review door Vere (Geplaatst op 31-07-2018)
Aangepast menu en aandacht voor verzoeken
Kwaliteit
Prijs
Werd op tijd geleverd en kwam ondanks de hittegolf bevroren aan. Ik had een aantal verzoeken gedaan (lust geen eend, advies over volgorde) en zelfs een die (zag ik later, was door de hitte vast een beetje in de warrie) helemaal buiten het pakket vielen. Ik dacht dat het een pakket was met barfproducten, dus daarbij gevraagd om beginnersbarf. Dat werd ook bijgeleverd ondanks het feit dat het niet in het pakket hoort. Helaas begrijp mevriauw er helemaal niks van en blijven de nekken en hele visjes afgelikt liggen. Toch ondanks haar ondankbaarheid top service! Review door Suraya (Geplaatst op 30-07-2018)
Top!
Kwaliteit
Prijs
Wat handig, zo'n pakket! Makkelijk dat je niet zelf vanalles hoeft samen te stellen en heel makkelijk en snel besteld. Omdat ik vaak niet thuis ben overdag, bij een pakketpunt laten brengen, ideaal! Heel goed verpakt en over de inhoud zijn mijn katten en ik heel tevreden. Review door Linda (Geplaatst op 23-07-2018)
Super goed voer
Kwaliteit
Prijs
Mijn kat Teun vindt alle smaken van de malingen heerlijk. Waar hij bij anderen merken meestal 1 of 2 smaken laat liggen, eet hij hier alles op!! Top voer!! Review door Sylvia (Geplaatst op 02-07-2018)
Echte aanrader!
Kwaliteit
Prijs
Ik heb eerst het kleinste pakket besteld om een keer te proberen omdat ik nog niet zeker wist hoe het zou bevallen. Nou, Loki en ik vinden dit echt fantastisch! Alle smaken gaan er goed in bij mijn lieve kater. Sommige smaakjes waren even wennen, maar al snel at hij zijn bakje bij elke maaltijd helemaal leeg. Loki is blij met het lekkere eten en ik ben blij dat ik mijn kat voeding krijgt dat bij zijn natuurlijke dieet past. Daarnaast vind ik het ook geweldig dat het vlees een verantwoorde herkomst heeft, terwijl de prijs zeer acceptabel is (met name bij de grotere pakketten). Het verzenden gaat ook echt verbazingwekkend goed. Mijn pakket heeft nog een aantal uur bij het postkantoor gelegen, maar toen ik het thuis open maakte was alles nog stijf bevroren! En als bonus is de klantenservice ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben helemaal fan! Review door Kim (Geplaatst op 27-06-2018)
weer jammie jam
Kwaliteit
Prijs
zoals altijd hap slik weg en daarna lekker ene tukkie doen :) Review door Marijke (Geplaatst op 16-06-2018)
Onze mening
Kwaliteit
Prijs
Heel tevreden van dit pakket, vooral om dit als allereerste te bestellen, zo kunnen we zien welke smaken de katten absoluut niet moeten hebben en de welke ze ontzettend graag hebben, dus nu kunnen we veel gerichter beginnen bestellen.
Een goede aankoop
Review door Annick (Geplaatst op 25-04-2018)
smikkel smikkel
Kwaliteit
Prijs
bing komt al aan gerend als ik de keuken inloop en is erg ongeduldig wanneer ik zijn eten klaar maak....en wederom hap slik smikkel smikkel alles schoon op ;) Review door Marijke (Geplaatst op 17-03-2018)
Tijn, mijn valentijn kat
Kwaliteit
Prijs
Hij vindt het lekker en daar ben ik blij mee. Hij kauwt het heel aandachtig en zijn bordje gaat goed leeg.
Want ik heb vroeger ook vers vlees gevoerd, maar om allerlei redenen toch gestopt. O.A. omdat ik vaak veel moest weggooien, omdat hij het niet meer lustte.
Deze porties zijn kleiner en dus beter te hanteren. Om hem te laten wennen doe ik er een beetje van zijn 'oude' voer bij en dat werkt goed. Benieuwd of het lukt om daar mee te stoppen.

De levering was super snel. Ook was alles nog goed bevroren, dus ik ben heel tevreden
Review door Mariet (Geplaatst op 09-03-2018)
Smakelijk!
Kwaliteit
Prijs
Lekker stevige worsten die je goed in 4 porties kunt verdelen. Redelijk grof gemalen zodat ze toch wel wat moeite moet doen! Review door pijpers247 (Geplaatst op 27-02-2018)
Steeds minder een 'strijd'
Kwaliteit
Prijs
We waren meteen begonnen Rafiki, onze nieuwe kitten, Darf te voeren, maar na de helft van de 2e doos begon meneer steeds vaker over te geven. Op het advies van de dierenarts tijdelijk een aantal weken brokjes (Purizon) gegeven. Om zeker te weten of meneer wel aan het rauw vlees wilde en om een allergie uit te sluiten besloten om 1 doos Oervoer gemalen te proberen. Hij at het steeds met 'lange' tanden en veel te weinig. Dus maar zakjes met jus erbij gaan geven en dat ging redelijk goed. Maar sinds zijn 1 maand jongere halfbroertje, die verzot is vanaf dag 1, bij ons woont, eet ook Rafiki zijn rauw vlees steeds meer op. Dus zoals het nu gaat wordt de volgende bestelling over een paar weekjes nogmaals herhaald.En hopelijk kan ik de zakjes dan weglaten.
Ook wil ik langs deze weg de medewerkerster bedanken die mij aan de telefoon zo vriendelijk en behulpzaam te woord heeft gestaan. Dus bij deze..Bedankt!
Review door Liesbeth (Geplaatst op 18-01-2018)
hap slik weg :)
Kwaliteit
Prijs
Mijn kat vind het heerlijk! Zodra de koelkast deur opengaat staat hij naast mij en zingt dan vrolijk eetsmakelijk op zijn kats ) ... en hap slik weg is het eten! Review door Marijke (Geplaatst op 22-12-2017)
lekker
Kwaliteit
Prijs
de katten zijn dol op het gemalen vlees
de visjes die er bij in zitten zijn niet handig om binnenshuis te geven.
daarbij komt dat niet al mijn katten ze lusten,
Review door kat (Geplaatst op 14-09-2017)
oervoer
Kwaliteit
Prijs
prima Review door kat (Geplaatst op 08-08-2017)
Overstappen op gezond
Kwaliteit
Prijs
Het eerste pakket van 5kg is net op. De overstap van bio natvoer en blaasgruisbrokjes naar rauw voer was even wennen voor onze drie katten. De kat die buiten babykonijnen vangt en met huid en haar opeet, had de meeste moeite. We hebben het rauwe voer daarom eerst gemengd met het voer dat ze altijd kregen. En nu smullen ze alledrie van het rauwe voer. Alleen met de visjes weten ze geen raad.

We zijn overgestapt van 'regulier' kattenvoer naar rauw voer omdat één van onze katten een verhoogde schildklierwaarde had en nu een iets verhoogde nierwaarde heeft. Ze krijgt al homeopathische tabletjes waarmee de schildklier is gestabiliseerd. Met het geven van rauw voer zonder ongewenste toevoegingen hopen we dat ook de nierwaarde hersteld.

De volgende 12kg zijn besteld.
Review door Jolanda (Geplaatst op 19-06-2017)
Erg fijne klantenservice!
Kwaliteit
Prijs
Ik koop nu ruim een half jaar gemalen vlees voor mijn kat. Ivm een voedselallergie heb ik een hoop wensen, en ook de verzend dag ivm een druk werkrooster. Niets is te veel, ik word altijd vriendelijk geholpen. Op deze manier word een ingewikkelde voedselallergie toch nog goed leefbaar. Er word fijn meegedacht, bij vragen word je gebeld. Ik ben erg blij met deze fijne zorg voor mijn huisdier! Ik doe 2 dagen met 1 rol, mijn kat zou liever nog kleinere verpakkingen hebben die per dag gaan, want tja ze is net een koningin die der neus ophaalt voor alles wat niet vers is.... :-) Review door Marieke (Geplaatst op 17-06-2017)
Leuk pakket
Kwaliteit
Prijs
Goed samengesteld pakket, veel variatie. Mijn katten vinden de gans niet lekker en ikzelf vond de rund aan de droge kant, daar heb ik water bij gedaan. Goede prijs-kwaliteitverhouding en fijn ook dat je een voedingsadvies erbij krijgt. Helaas heb ik 5 katten en kun je maar van 1 de gegevens invullen, maar ik voer al langer kvv dus heb ervaring :-) Review door Diana (Geplaatst op 16-05-2017)
Proberen
Kwaliteit
Prijs
Helaas is het ons niet gelukt onze 3 katten aan de Oervoer te krijgen. We hebben alle trucjes geprobeerd maar ze weigeren er ook maar 1 hapje van te eten. Zelf vermoed ik dat we te laat zijn en dat het het beste is om er van kitten af aan mee te beginnen. De prijs/kwaliteit vind ik super goed, maar ik vond het een beetje jammer dat er eigenlijk alleen maar wild in dit pakket gedaan is. Gelukkig werkt het voor vele andere dieren wel maar helaas blijven wij toch naar gewoon bij de Orijen brokken en de Almo natvoer.

Review door Riëtte (Geplaatst op 11-05-2017)

Artikelen 1 tot 20 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Gemalen Plus - Kat
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook