OerVoer Gemalen Plus - Kat

Vis en enkelvoudige malingen

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw kat. Dit vers vlees pakket voor je kat bevat een assortiment van enkelvoudige malingen en kleine stukjes vis.
De malingen bevatten GEEN maagjes/ pens.Alle malingen zijn biologisch (via de Groene Weg voor ons gemalen) of wild.
Lust je kat een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,25

Invoeren in kilogrammen

  

Je kunt kiezen om het pakket eenmalig te ontvangen of op regelmatige basis.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

Met een “OerVoer pakket KAT”, kies je voor een evenwichtig samengesteld voedingspakket voor je kat. Een goed samengesteld rauw dieet levert alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft in zijn originele vorm.

Een gemiddelde volwassen europees korthaar weegt 4 kg. Daarvan uitgaande eet deze ongeveer 100 tot 150 gram per dag.

De verhoudingen die we aanhouden voor de katten pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

Katten zijn obligate carnivoren. Dit betekent dat de verwerking van  hun voeding beter verloopt wanneer daar geen plantaardige vezels bij zitten. In onze kattenpakketten zal je daarom ook geen groente tegenkomen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.
Gewicht (diepgevroren) 5.0000
Geschikt voor Kat
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (42)
Leuk pakket
Kwaliteit
Prijs
Goed samengesteld pakket, veel variatie. Mijn katten vinden de gans niet lekker en ikzelf vond de rund aan de droge kant, daar heb ik water bij gedaan. Goede prijs-kwaliteitverhouding en fijn ook dat je een voedingsadvies erbij krijgt. Helaas heb ik 5 katten en kun je maar van 1 de gegevens invullen, maar ik voer al langer kvv dus heb ervaring :-) Review door Diana (Geplaatst op 16-05-2017)
Proberen
Kwaliteit
Prijs
Helaas is het ons niet gelukt onze 3 katten aan de Oervoer te krijgen. We hebben alle trucjes geprobeerd maar ze weigeren er ook maar 1 hapje van te eten. Zelf vermoed ik dat we te laat zijn en dat het het beste is om er van kitten af aan mee te beginnen. De prijs/kwaliteit vind ik super goed, maar ik vond het een beetje jammer dat er eigenlijk alleen maar wild in dit pakket gedaan is. Gelukkig werkt het voor vele andere dieren wel maar helaas blijven wij toch naar gewoon bij de Orijen brokken en de Almo natvoer.

Review door Riëtte (Geplaatst op 11-05-2017)
Gesmak en geknor bij het eten
Kwaliteit
Prijs
Met het blik voer dat we gaven liet Nova dikwijls driekwart van het voer staan om vervolgens na een aantal keren toch maar met tegen zin haar eten op te eten.

Vanochtend smakte ze er op los en dat ging gepaard met een tevreden geknor en nog geen 5 min later was haar bakje brandschoon.

Super tevreden dus en ook de pakjes zijn makkelijk zonder rommel klaar te maken.
Review door Laurinda (Geplaatst op 12-04-2017)
Echt een uitkomst!
Kwaliteit
Prijs
Toen ik ging lezen over het voeren van rauw vlees aan je kat leek er erg veel werk in te gaan zitten, maar dit voorgemalen vlees in kleine verpakkingen is echt heel gemakkelijk. Door een aandoening kan ik niet lang in de keuken staan om voer te bereiden, dus voor mij is dit gemalen voer echt een uitkomst! Review door Kim (Geplaatst op 04-04-2017)
Tevreden kat, tevreden klant
Kwaliteit
Prijs
Ik heb dit pakket nu een paar keer geprobeerd en ben zeer tevreden op alle punten.
De levering is top, het komt altijd stijfbevroren aan.
Het gemalen vlees is ook na ontdooiing precies wat het belooft: vers. En zodanig fijn gemalen dat tandeloze kater Fritz alles opeet, ook de botstukjes.
En super service. Meneer kat heeft kuren en wil zijn vis niet gemalen hebben. Geen probleem blijkbaar :-) Ik heb nu in plaats van de visrolletjes een paar zakjes sprot gekregen die ik zelf voor hem klein kan snijden. Top!
Review door Marieke (Geplaatst op 24-01-2017)
Fijne klantenservice
Kwaliteit
Prijs
Erg fijn dat er rekening gehouden word met voedselallergieën! Er werd zelfs telefonisch contact opgenomen om onduidelijkheden te bespreken. Snelle levering, vlees blijft goed bevroren met de PostNL levering. De poes is ook erg tevreden! Review door Marieke (Geplaatst op 28-12-2016)
Prima!
Kwaliteit
Prijs
Mijn kat vind het heerlijk! Al gaan de brokjes die we hebben ook goed. Het verse vlees vind ze al helemaal lekker!! Tot nu toe nog niet echt bepaalde soorten gehad die ze niet at. Dus ben benieuwd. Het is wel even wegen en uitzoeken voor ons maar verwacht dat dit vanzelf makkelijker gaat. De vis zijn wij zelf wat minder fan van, die gaat namelijk het hele huis door. Review door Miranda (Geplaatst op 06-12-2016)
Erg tevreden
Kwaliteit
Prijs
Het vlees en de vis zien er goed uit en ruiken ook prima. Pien vindt tot nu toe alles even lekker. Review door Susanne (Geplaatst op 14-11-2016)
Oervoer
Kwaliteit
Prijs
Goede en snelle levering. Fijn dat er een persoonlijk advies wordt gegeven over de hoeveelheid die gegeven mag worden. Het vlees is handig in kleine verpakkingen verpakt. Het smaakt onze poes zeer goed. Review door Eveline (Geplaatst op 10-11-2016)
Echt een uitkomst!
Kwaliteit
Prijs
Na 5 keer gewisseld te hebben van brok in de zoektocht naar iets dat ik met een gerust hart aan m'n kat kan voeren, besloot ik eindelijk voor puur natuur te gaan. Ik was alleen bang dat het bereiden erg veel gedoe en rommel zou geven in de keuken, maar deze gemalen vlees pakketjes zijn hartstikke gemakkelijk. Echt een uitkomst! Review door Kim (Geplaatst op 29-08-2016)
Helaas
Kwaliteit
Prijs
Helaas, mijn katten halen hun neus op voor zowel de sprot-visjes als voor het kippenvlees. Ook gemengd met hun eigen normale eten (half theelepeltje) eten ze het niet. Gisteren er op advies van OerVoer wat heet water over heen gegooid, maar een halve meter voor het etensbakje keren ze om.
Misschien dat ik nog een smaakje ga proberen maar ik heb er een hard hoofd in.
Wat ik moet doen met al die vleesrollen in mijn vriezer? Iemand...??.
Review door Martha (Geplaatst op 26-05-2016)
tevreden
Kwaliteit
Prijs
Onze kat bhody eet het vlees met smaak en hij spuugt niet meer en heeft geen diarree meer. Ik ben daarom maar gestopt met d medicijn om te zien hoe hij het blijft doen. Nu hopen dat hij ook weer aan gaat komen. de zalm vond hij niet lekker.

Ik vind alleen de verpakking wat minder fijn want je zit altijd zelf met je hand in het vlees op deze manier. Beetje een zooitje iedere keer als je er dan weer en portie uit moet knijpen.

groetjes anja
Review door anja (Geplaatst op 25-02-2016)
ze eten het helaas niet.
Kwaliteit
Prijs
Het pakket kwam snel en fantastisch verpakt aan dus dat was top. Helaas hebben onze 7 Oosters Korthaar katten en een hele grote Bengaal er nog geen trek in. Van de zalm is een klein beetje gegeten maar de kalkoen en de haas laten ze volkomen links liggen en kan ik daarna weggooien. Ik kijk of er nog andere smaken zijn die ze mogelijk lusten. Van blikvoer zijn ze allemaal wel gek van kip, ik gebruik of Yarrah of Feringa, bio en granenvrij. Ik heb in het verleden gemalen kip van een ander merk geprobeerd, dat eten ze ook niet allemaal maar iig een aantal wel. Tot nu toe ben ik nog niet blij, katten en hun kieskeurigheid haha, je doet er niet veel aan! Marlou van Essen uit Collendoorn Review door Marlou (Geplaatst op 15-01-2016)
Super blij met oervoer!
Kwaliteit
Prijs
Mijn katten staa al 2 jaar op oervoer. Ze vinden het heerlijk, af en toe krijgen ze nog blikjes tussendoor. Er word super goed geluisterd naar wat de katten wel of niet eten, 1 X aangegeven dat ze geen vis eten en daarna nooit meer ontvangen. Als ik vragen heb word ik uitgebreid en snel geholpen. 1 X vlees ontvangen met een nietje erin, kreeg bij me volgende bestelling een nieuwe!
1 levering Was iets misgegaan, al het vlees wat bedorven. Ook toen hebben we een aantal nieuwe gehad!
Reuze blij met deze service!
Review door lisa (Geplaatst op 15-12-2015)
Wellness voor ons diertje
Kwaliteit
Prijs
Drie weken geleden zijn wij overgestapt van reguliere brokjes en blikjes naar Oervoer gemalen. Al na een week werd het verschil duidelijk merkbaar in het gedrag en uiterlijk van onze poes. Zij ziet er prachtig uit, haar vacht glanst, oren zijn schoon, haar ogen twinkelen en diarree-vrij. Daarnaast is ze veel actiever dan eerst.
We hebben onze poes pas drie maanden, maar van begin af aan heeft zij diarree gehad. We zijn veelvuldig bij de dierenarts geweest, maar niets hielp. Ze was vermagerd en een klein hoopje. Pas na goed onderzoek via internet werd ons duidelijk dat het aan het reguliere voer ligt. Dankzij Oervoer hebben we een geweldige, gezonde poes. Het voer is afwisselend en het advies en service van het team uitstekend.
Review door Claudia en Erwin (Geplaatst op 07-08-2015)
Heel tevreden met oervoer!
Kwaliteit
Prijs
Onze poes vindt de kvv erg lekker! Vooral de malingen van oervoer gaan er goed in. Het assortiment enkelvoudige oervoer malingen wordt steeds uitgebreider, waar ik erg blij mee ben. Bij je bestelling kun je ook aangeven wat je wel/niet in je pakket wilt hebben. De service is prima! Ik geef ca. 2 keer per week een kwarteltje/kippennekje (ook van oervoer) om de tandjes schoon te houden. Vandaag ben ik naar de jaarlijkse controle geweest bij de dierenarts en volgens haar zagen de tanden en vacht er perfect uit! Het enige nadeel is dat de malingen naar mijn idee een wat laag spiervlees en hart percentage hebben voor een kat (spiervlees=65%, hart=2.5%). Maar mijn kat krijgt vaak een extra snackje gedroogd spiervlees, waardoor dit niet zo'n probleem is. Af en toe een extra hartje bijvoeren is ook mogelijk. Al met al ben ik heel tevreden en heel benieuwd naar de uitbreidingen van het huidige oervoer assortiment! Review door Louise (Geplaatst op 06-05-2015)
Gemalen vlees
Kwaliteit
Prijs
Zodiak besloot helaas om geen karkassen meer te willen eten, maar dit pakket vindt hij tot nu toe heerlijk Review door Marjorie (Geplaatst op 06-05-2015)
So far So good!
Kwaliteit
Prijs
Mijn beide katten schrokken zich even een hoedje en keken me aan of ik gek geworden was... Wild!? Maar alle gevogelte gaat er prrrima in!
Ze zijn wel erg onrustig nu en willen de hele tijd wel dooreten. Is het de overgang? Hebben ze nog honger?
Het is nog even zoeken dus..., maar we zijn op de goede weg!
Review door Frederique (Geplaatst op 06-05-2015)
Kitten en oervoer
Kwaliteit
Prijs
Onze kitten van 9 weken vindt het super lekker, eet eigenlijk meteen het aangebodene op. De verpakkingen zijn echter iets te groot nu de poes nog zo klein is. Als het ontdooit is, kan ik het niet nog 3 dagen gebruiken. De derde dag durf ik het eigenlijk niet meer aan te bieden. Voor ons zou het handig zijn om wat kleinere verpakkingen te hebben Review door Brigitte (Geplaatst op 06-05-2015)
Heel tevreden
Kwaliteit
Prijs
Mijn twee kittens van 9 weken vinden dit erg lekker. Ik geef ze s'ochtens en 's avonds te eten en ik kan twee dagen doen met 1 reep gemalen eend/bosduif etc. De biologische brokjes die er nog naast staan (voor overdag/hevige trek), wordt bijna niet aangeraakt. Review door Suzanna (Geplaatst op 06-05-2015)

Artikelen 21 tot 40 van 42 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Gemalen Plus - Kat
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook