Greenline Vlo & Teek - Essentiële olie op maat

20 ml. essentiële olie op maat gemengd

Rating:
70% of 100
20 ml (dit zijn 400 druppels voldoende voor een heel seizoen) Door naar de specifieke conditie van jouw hond te kijken, kunnen we een mengsel maken wat zijn/ haar conditie versterkt! Een gezonde hond met sterk immuunsysteem en optimale conditie is minder vatbaar voor zowel vlooien als teken. Dit mengsel van essentiële oliën, weert vlooien en teken, werkt ondersteunend voor het immuunsysteem en is verkoelend. Afhankelijk van de conditie van je hond wordt dus extra ondersteuning gegeven. De keuze voor essentiële oliën wordt gemaakt afhankelijk van de antwoorden die je geeft op onderstaande vragenlijst. Als voorbeeld: heeft je hond bijvoorbeeld extreem veel last van de warmte dan krijgt hij/ zij wat extra verkoelende pepermunt olie.
In voorraad
€ 31,75
Basis ingrediënten vlo en teek werende essentiële olie: drager oliën jojoba en neem olie, essentiële oliën lemon, pepermunt, lavendel en palo santo
Meer informatie
Gewicht (diepgevroren) 0.000000
Uitgebreide informatie

Vlooien zijn gevleugelde insecten (die echter hun vleugels hebben verloren tijdens hun evolutie) en kunnen een echte plaag zijn. Aandacht voor preventie is de beste manier om geen grote uitbraak van vlooien te krijgen. De basis hiervoor is in de eerste plaats een gezonde hond, en met wat hulp erbij wordt het de vlooien ook nog onaangenaam gemaakt om eitjes te leggen. Op de tweede plaats is het belangrijk de omgeving vrij te maken van eitjes, larven en poppen van de vlo.

Teken zijn spinachtige mijten, hele andere insecten dan vlooien, maar worden vaak in één adem genoemd. Zij zijn niet zozeer een plaag, maar als je hond er gevoelig voor is, bijten ze zich graag vast in de huid van je hond, waarbij ze veel last en ziekte kunnen veroorzaken. Ook teken zijn insecten die zich graag vestigen op honden met een lagere weerstand. Tekeneieren overleven meestal niet in huis omdat ze niet tegen droogte kunnen. 

Vlooien en teken hebben met elkaar gemeen dat ze zich voeden met het bloed van een warmbloedig dier. 

Vlooien hebben een cyclus van 6 weken. De vlooien die je op je huisdier ziet of in je huis is slechts 5% van de totale populatie. De overige 95% zijn eieren (50%), larven (35%) en poppen (10%). Eén vrouwtjes vlo legt tientallen eieren per keer. Mis je één eitje in de schoonmaak (en dat is uiteraard zo gebeurd aangezien ze erg klein zijn), dan heb je zo weer vele vlooien in je huis. Daarnaast kunnen vlooien leiden tot een wormbesmetting.

Een gezonde hond met sterk immuunsysteem, is minder vatbaar voor zowel vlooien als teken. Dit protocol richt zich enerzijds op ondersteuning van de gezondheid van je hond en anderzijds werend op vlooien en teken.
Dit mengsel van essentiële oliën weert vlooien en teken, werkt ondersteunend voor het immuunsysteem, is verkoelend, en geeft extra ondersteuning afhankelijk van de antwoorden op de vragenlijst.

Glutenvrij Ja
Merk Greenline Petcare
Geschikt voor Hond
Werkingsgebied Teken, Vlooien, Insectenwerend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Greenline Vlo & Teek - Essentiële olie op maat
Uw waardering

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 10 kg €6,95
10 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Donderdagavond tussen 19:00 en 21:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.