Coronavirus

Uiteraard houden ook wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten.

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. 

Onze pakketten worden bezorgd via PostNL. De laatste informatie is dat bezorging gewoon doorgaan vindt in Nederland. Wel is het enorm druk.

 

Vanwege de drukte bij PostNL verzenden wij diepvriespakketten alleen op dinsdag t/m donderdag om te kunnen garanderen dat de producten diepvriesklaar bij je aankomen.

 

Voor meer informatie over levering via PostNL kun je terecht op: 

https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus/veelgestelde-vragen/

Vanwege maatregelen in België is het kiezen voor een afhaalpunt niet mogelijk.

 

Afhalen van je bestelling is nog steeds mogelijk.

Voel je je gezond, dan kan je voor het afhalen van medicatie en voeding vooralsnog gewoon terecht. Kom je wat afhalen, zorg er dan wel voor dat je alles vooraf online besteld hebt, zodat we zoveel mogelijk contactloos kunnen werken. Heb je behoefte aan een consult voor jezelf, je kind of je dier, neem dan contact op met de praktijk voor de mogelijkheden.

Ben je zelf ziek, blijf dan thuis en beperk je contact met andere mensen en huisdieren. Heb je er behoefte aan, dan kan je onze CV-Immuun spray bestellen in de webshop voor ondersteuning van je herstel. Ook als je graag je weerstand wilt optimaliseren ter preventie van infectie bij jezelf of je dier, dan is deze bioresonantiespray geschikt.

Net als in het eerder geposte artikel op HeelCentrum.nl is er nog steeds geen enkele aanwijzing dat onze huisdieren een rol spelen bij de verspreiding van het virus.
Op 27 maart j.l. is er echter in België een kat positief getest op COVID-19. De kat is door zijn zieke baasje besmet. Naast de eerder positief geteste hond in China, die ook samenleefde met een ziek baasje en een tijger die door zijn virusdragende verzorger in een dierentuin in Amerika besmet is, zijn er verder wereldwijd geen dieren positief getest op het virus.

Hoewel dieren vooralsnog absoluut geen rol lijken te spelen in de overdracht van het virus, bestaat er dus wel een kleine kans dat zij door de mens besmet kunnen worden. In het kader van hun gezondheid willen wij dan ook het zekere voor het onzekere nemen. Ben je dus zelf ziek, zorg er dan voor dat je de geadviseerde hygiënemaatregelen niet alleen aanhoudt naar andere mensen, maar ook naar je huisdieren.

Lees ook: Kruiden bij Corona en Bloesems bij Corona.

Categorieën: Bezorgen en Afhalen