Mijn diepvriespakket heeft vertraging opgelopen

Deze en de komende maanden is het heel erg druk bij PostNL. De online-markt blijft groeien en daar zijn PostNL en andere pakket leveranciers nog onvoldoende op ingespeeld. Momenteel ervaren we extra vertragingen, de zendingen die op zaterdag horen aan te komen zijn vaak vertraagd en ook de zendingen die op dinsdag horen aan te komen lopen meer kans op vertraging dan de overige dagen.

Wij doen momenteel extra droogijs in je diepvriespakket. Hierdoor kan een pakket dat 3 dagen onderweg is nog steeds bevroren of tenminste ijskastkoud aankomen. Geef in zo’n geval het ontdooide vlees dezelfde dag nog aan je hond of kat en houd eten voor de volgende dag in de ijskast. Vries de rest in. Twijfel je na ontdooien over het vlees, gooi het dan weg en geef ons aan hoeveel je hebt weggegooid. Wij compenseren je daar dan voor.

Vanwege de drukte verzenden we momenteel geen diepvriespakketten op vrijdag. De kans dat je pakket niet op zaterdag geleverd wordt is momenteel te groot.

PostNL is hard aan het werk om de toegenomen hoeveelheid pakketten weer binnen 24 uur te kunnen afleveren, zoals ze er voorheen bij 99% van de pakketten ook in slaagden.

Ondertussen kijken wij ook naar andere transportmogelijkheden zoals een vriesvervoerder. Een overstap is echter een grote beslissing. Dank voor jullie begrip voor de situatie op dit moment.

Categorieën: Bezorgen en Afhalen