Hoe werkt de OerVoer PakketService?

De OerVoer PakketService is er om je te helpen herinneren dat je bijna weer toe bent aan een nieuw pakket. Hierdoor zit je nooit onverwachts met een lege vriezer. Zodra je er aan toe bent, wordt je nieuwe pakket bezorgt.

Je begint met de OerVoer PakketService door het pakket van je keuze te bestellen op de site. Hierbij geef je éénmalig alle gegevens van je dier door, zodat we het pakket zo goed mogelijk op jouw dier en jullie wensen kunnen aanpassen. Je geeft hierbij onder andere aan of je voor je hond of kat grote of kleine porties wilt en hoe lang je denkt met je pakket te doen. Wanneer je dat lastig in te schatten vindt, kan je dat ook later uiteraard bijstellen zodat je je volgende pakket juist eerder of later ontvangt. Na betaling en keuze van je afleverdatum, wordt het eerste pakket bij jullie bezorgt, of haal je het pakket op.

Zodra de datum in zicht komt waarop je vriezer leeg raakt, ontvang je van ons via de mail een uitnodiging om een vervolgpakket te bestellen. betaallink. Met de bijgevoegde link kom je direct in een keuzemenu om af te rekenen. Komt de uitnodiging toch te vroeg, dan kan je 'm ook later gebruiken, dus zodra jullie er wel aan toe zijn. 

 
Zodra je betaald hebt ontvang je een bevestiging van je bestelling. Bij de eerst volgende inpakdag (of dag waarop je aangegeven hebt de bestelling te willen ontvangen) gaan we voor jullie aan de slag en  sturen we jullie een nieuw pakket toe.

Categorieën: OerVoer Pakket / PakketService