Wat als ik vergeten ben voeding te ontdooien of ik op vakantie geen diepvriezer heb?

Wanneer je vergeten bent de voeding uit de diepvriezer te halen of bijvoorbeeld tijdens de vakanties geen diepvriezer voor handen hebt, kun je er voor kiezen gedroogde producten van OerVoer te gebruiken. Hiervoor bieden wij onder andere de enkelvoudige lijn van Acana: Lam, pork en sardines en de lijn van VOL: blikjes, houdbare worstjes en verschillende brokken geperst van vlees met appel en wortel. Deze producten zijn een prima tijdelijke oplossing. En kunnen bovendien voor de meeste dieren gecombineerd worden met vers voer door het hoge percentage vlees.

Wanneer je een dagje vergeten bent de diepgevroren voeding uit de diepvriezer te halen en geen gedroogde voeding in huis hebt kun je er ook voor kiezen om de voeding “au bain-marie” te verwarmen of in een emmer met koud water langzaam op temperatuur te laten komen. Doe de voeding echter nooit in de magnetron, hiermee gaan belangrijke voedingsstoffen verloren.

Ook in het buitenland kun je je hond (juist) vaak prima rauw voeren als je de juiste termen even opzoekt in de taal van je vakantieland en hiermee langs de lokale slagers gaat. Ook op veel markten kun je vers vlees voor menselijke consumptie kopen dat prima geschikt is voor je hond. Bedenk dat onderdelen van een vlees‐, vis of gevogelte bron die door mensen kunnen worden gegeten, ook door een hond gegeten kan worden. Probeer echter ook tijdens de vakantie je hond te voorzien van botten en orgaanvlees, om tekorten te voorkomen.

Categorieën: Praktische zaken OerVoer Pakket / PakketService Rauwe verse voeding