Kiezen voor OerVoer

OerVoer is onderdeel van het integratieve en holistische HeelCentrum. We vormen hier de keuken en apotheek.

Kiezen voor OerVoer betekent: kiezen voor een compleet aanbod op maat van verse kwaliteit voeding voor je dier, waarbij de producten van biologische en wilde afkomst zijn.  

Wij maken het makkelijk voor je door samengestelde pakketten op maat aan te bieden op deze voeding van hoge kwaliteit, eenmalig of in de vorm van onze PakketService.

OerVoer Gemalen Plus

OerVoer Gemalen Plus is een pakket van gemalen vlees voor jouw hond, afgewisseld met een stuk vis en pens. Je kiest afhankelijk van de grootte van jouw hond én je vriezer voor een 5, 8, 10 of 12 kilo pakket. In een gemiddelde vriesla past ongeveer 10 kilo. Je kunt kiezen uit kleine porties van 250 gram of grotere proties van 500 gram.

100% OerVoer

Voor de hond (en zijn mens) die helemaal terug wil naar de bron en alleen ongemalen vlees en vis wil eten is er het 100% ongemalen vlees en vis pakket. Makreel, sprot, ree- en hertenvlees, bot van eend, geit of lam, een fazantkarkas, een haaskarkas, orgaan van rund, geit of lam, en soms een enkele maling zoals kopsvlees of wat het seizoen ons biedt kun je in dit pakket aantreffen. Ook bij deze variant kun je kiezen voor een 5, 8, 10 of 12 kilo pakket. Het meeste wild is geschoten wild en komt via wild leveranciers bij ons.

OerVoer Combinatie

Dit combinatiepakket bestaat voor 50% uit gemalen vlees van OerVoer en/of Groene Weg (biologisch) en voor 50% uit ongemalen vlees en vis als hert, konijn, fazant, parelhoen, eend, zalm en kabeljauw. Omdat we altijd het allerbeste willen bieden zul je in het pakket per seizoen andere inhoud tegenkomen, In het voorjaar bijvoorbeeld lam, in het najaar bijvoorbeeld patrijs en haas.

Paard en andere herbivoren

Voor onze herbivoren bieden we een samenstelling van hooi en als topping mooie aanvullende kruiden welke in het natuurlijke menu van deze bijzondere dieren niet mag ontbreken.

 

Stel je liever zelf de menu’s samen? We bieden een gevarieerde selectie van verse voeding aan in onze webshop. Tevens vind je diverse toppings en snacks om je dier verantwoord te verwennen. Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Voor de allergische hond laat OerVoer een analyse uitvoeren om te testen op voedselovergevoeligheden. Aan de hand hiervan kan er een pakket geheel op maat worden samengesteld. Heb je hier behoefte aan? Bestel dan een VOA (Voedsel Overgevoeligheids Analyse) of boek direct een uitgebreid (e)-consult bij dierenarts Hélène Versteeg-Severing, zodat kan worden uitgezocht voor welke ingrediënten jouw hond overgevoelig is.

Andere producten zoals bijvoorbeeld gedroogde snackjes, boeken en supplementen zijn te vinden in onze webshop.


Helen en Hélène