Kiezen voor OerVoer

Kiezen voor OerVoer betekent: kiezen voor een compleet aanbod op maat van verse kwaliteit voeding voor je hond en/of kat, waarbij de vis en het vlees van dieren komt die tenminste een betrouwbare achtergrond hebben. Wij zijn tevens dealer van Orijen en K9Natural die beiden hoge kwaliteit gevriesdroogd versvoer aanbieden en van ZiwiPeak die een luchtgedroogde vleesvariant aanbiedt.

Wij maken het makkelijk voor je door samengestelde pakketten op maat aan te bieden op deze voeding van hoge kwaliteit, eenmalig of in de vorm van onze PakketService.

OerVoer Gemalen Plus

OerVoer Gemalen Plus is een pakket van gemalen vlees voor jouw hond, afgewisseld met een stuk vis en pens. Je kiest afhankelijk van de grootte van jouw hond én je vriezer voor een 10 kilo pakket of een 5 kilo pakket. Is jouw hond klein: dan vindt je in het pakket kleine porties. De grotere hond krijgt navenant grotere porties.

100% OerVoer

Voor de hond (en zijn mens) die helemaal terug wil naar de bron en alleen ongemalen vlees en vis wil eten is er het 100% ongemalen vlees en vis pakket. Zalm, kabeljauw, een parelhoen, een kipkarkas enzovoort. Ook bij deze variant kun je kiezen voor een 10 of 5 kilo pakket.

OerVoer Combinatie

Dit combinatiepakket bestaat voor 50% uit gemalen vlees van OerVoer en/of Groene Weg (biologisch) en voor 50% uit ongemalen vlees en vis als hert, konijn, fazant, parelhoen, eend, zalm en kabeljauw. Omdat we altijd het allerbeste willen bieden zul je in het pakket per seizoen andere inhoud tegenkomen, In het voorjaar bijvoorbeeld lam, in het najaar bijvoorbeeld patrijs en haas.

Wij hebben oog voor alle honden: groot en klein en levert kleine porties voor uw kleinere hond en grotere porties voor uw grote hond.

Stel je liever zelf de menu’s samen? We bieden een interessante selectie van vers voer aan in onze webshop. Tevens vind je diverse snacks om je hond verantwoord te verwennen. Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Voor de allergische hond kan OerVoer een pakket geheel op maat samenstellen. Hiervoor boek je een consult bij dierenarts Hélène Versteeg zodat kan worden uitgezocht voor welke voedingsonderdelen jouw hond allergisch is.

OerVoer is onder andere dealer van Orijen, Ziwi Peak en K9Natural. Deze gedroogde producten kunnen uitstekend naast vers voer worden gegeven of als vervanger bijvoorbeeld tijdens de vakantie of wanneer het niet uit komt om met vers vlees te werken.

Kijk voor andere producten zoals bijvoorbeeld gedroogde vis snacks, boeken en supplementen als groenlipmossel olie, glucosamine (Bioflexa) en kokosolie rond in onze webshop.


Helen en Hélène