Hoe gebruik ik Pakjegemak voor bezorging van mijn pakket?

door Bojan van der Heide

Met Pakjegemak kies je uit 2000 afhaallocaties binnen Nederland. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten op je pakket!

Om gebruik te maken van Pakjegemak, vink je bij het afrekenen onder afleveradres het vakje 'Factuuradres gebruiken' uit.

Pakjegemak instructie

Vervolgens kies je onder 'Selecteer een afleveradres uit uw adresboek of voer een nieuw adres in' voor 'nieuw adres'.

Pakjegemak instructie , kies afhaallocatie

Klik vervolgens op 'Kies een PostNL afhaallocatie'. Een pop-up scherm zal verschijnen. In dit scherm kiest je de gewenste afhaallocatie. De adresgegevens worden na bevestiging automatisch ingevuld.

Recent articles