Spirulina Bio - Lunderland

Voedingssupplement voor honden, katten en paarden uit gecontroleerde ecologische teelt

Voedingssupplement voor honden en katten.Voedingssupplement met een hoge voedingswaarde die helpt bij het hoog houden van het energieniveau en gezondheid op langere termijn.
In voorraad
€ 8,95
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spirulina Bio - Lunderland
Uw waardering

Lunderland-Bio-Spirulina 100 of 250 gram

Een van de uitstekende eigenschappen van Spirulina is de geurneutraliserende werking. Bij dieren met een sterke huid- of bekgeur en waarbij geen sprake is van een medische oorzaak, kan  Spirulina door het hoge chlorofyl gehalte een verdienstelijk alternatief zijn voor de gebruikelijke chlorofyl pasta’s. Bovendien ondersteunt het de bloedvorming en draagt het bij aan de algehele vitalisering.


Spirulina is vooral aanbevelenswaardig aangezien er geen conserveringsstoffen en ook geen mineralen of vitaminen aan worden toegevoegd. 
Spirulina wordt in extreem basische zoetwatermeren of in reservoirs met pH-waarden tussen 8 en 10 geteelt. Bij de stofwisseling ondersteunt Spirulina de basevorming en gaat ze verzuring tegen. Het jodiumgehalte is laag (geen zeewier), het kan dus prima aan dieren met een schildklierprobleem worden toegediend.


Het gedroogde poeder bevat tot aan 70 % hoogwaardig en licht verteerbaar eiwit met vrijwel alle essentiële aminozuren; zeer geschikt dus als energieleverancier ter ondersteuning van de activiteiten van uw huisdier.


Spirulina is geen alg in strikte zin; het wordt gerekend tot de zogeheten cyanobacteriën (cyaan = blauwgroen). Cyanobacteriën behoren tot de oudste organismen op aarde; er wordt geschat dat ze al 3,5 miljard jaar bestaan. Cyanobacteriën waren de eerste organismen op aarde die zuurstof konden produceren en zo de ontwikkeling van hogere organismen mogelijk hebben gemaakt. De cellen bevatten geen celkern en het celmembraan is zo zacht dat de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die zo rijkelijk in het organisme voorkomen, gemakkelijk in de darmen kunnen worden opgenomen.

Analytische bestanddelen:
Eiwit: 65 %
Vetgehalte: 7,0 %
Ruwe as: 6,7 %


Voedingsadvies: Wij raden een kuur van 6 tot 8 weken aan, als volgt:


Katten en kleine honden                       : dagelijks een halve theelepel
Middelgrote tot grote honden                : dagelijks 1 a 2 theelepels

Meer informatie
Gewicht 0.1
Gewicht (diepgevroren) 0.000000
Uitgebreide informatie De werking van Spirulina en Chlorella komt voor een groot deel overeen. Maar kies je dan Spirulina of chlorella? Of beiden? Als je gevoelig bent voor diarree is spirulina een betere keuze. Als je last hebt van verstopping is chlorella beter. Als je veel gifstoffen binnenkrijgt (antibiotica, vaccinaties, rokerige of stoffige omgeving) dan is chlorella een goede keuze. Ben je op zoek naar een goede bron van eiwitten (actief dier) dan is spirulina beter en dit geldt ook als ondersteuning bij het afvallen.
Glutenvrij Nee
Merk Lunderland
Geschikt voor Hond, Kat, Paard
Type Drogisterij, Supplement

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 10 kg €6,95
10 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Donderdagavond tussen 19:00 en 21:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.