OerVoer Combinatie

Vis, pens, ongemalen producten en enkelvoudige malingen. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit rauw vlees pakket voor je hond bestaat uit een combinatie van enkelvoudige malingen en een variatie van hele karkassen en spiervlees plus orgaanvlees, vis en pens.
Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,25
  • Extreem ondergewicht
  • Ondergewicht
  • Ideale gewicht
  • Overgewicht
  • Extreem overgewicht
  

Je kunt aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details
In het combinatie vers vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De pens kan gemalen zijn of uit stukjes bestaan. De gemalen producten zijn biologisch en komen van de Groene Weg (Darf). Aan ongemalen producten tref je afhankelijk van het seizoen aan: fazant, eend, konijn, gans, ree en hert, parelhoen, kip, lam, rund, geit, pens en verschillende vissoorten en organen. Als organen kunnen we leveren: kippenharten en -magen, eendenharten en -magen, lams- nier, lever en hart en runder- nier, lever en hart. Alle ongemalen producten komt van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Veelal met een beter leven ster van de dierenbescherming. Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je pakket elke keer weer een andere samenstelling heeft. Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via de PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen. Het Combinatie pakket is het meest populaire pakket!
Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (37)
Makkelijk voor een klein hondje
Kwaliteit
Prijs
Ik ben heel blij dat dit bestaat, nu kan ik veel dier soorten afwisselen zonder gelijk voor een heel jaar vlees te moeten kopen.
Over het algemeen zag het er goed uit en worden de mixen goed gegeten door mijn chihuahua.
Paar opmerkingen, er zat wat veel kip in naar mijn smaak en ik vond de stukken spiervlees van slechte kwalitijd.
Ik had ree en hert spiervlees en bij hert zat er een heel groot stuk heel hard bot in en ree was bijna alleen pees en vet, vooral bij een kleine hond is de kwalitijd toch wel heel erg van belang.
Ik heb het ree vlees weg gegooit en zelf kalkoen bij mij Turk er voor in de plaats gekocht, het hert heb ik wel gevoerd na het verwijderen van het bot.

Ondanks dit was ik toch erg tevreden en heb ik al weer een nieuw bestelling binnen, deze ziet er erg goed uit.
Met een paket van 5 kilo doe ik zo’n 3 maanden voor een chihuahua van 3 kilo, dus de prijs heb je er meer dan uit.
Review door Jasmijn (Geplaatst op 10-07-2018)
Netjes maar niet voor ons
Kwaliteit
Prijs
Het vlees ziet er goed uit. Netjes verpakt. Onze 2jarige grote Zwitserse Sennenhond eet er met smaak van. Maar ondanks dat ik weloverwogen verdeel heeft hij vanaf dag 1 keiharde ontlasting of juist waterdunne diarree na 5dgn. Nu is dit ras wel een geval apart dus ik zoek nog even verder naar een betere samenstelling. Review door Kim (Geplaatst op 16-04-2018)
Top pakket
Kwaliteit
Prijs
Mijn pitbull van 10 weken vind het heerlijk vooral de gemaalen haas vond die super maar ook de karkasse vind die heerlijk en kan er niet vanaf blijven tot het op is hij vind het van oer voer lekkerder dan andere merken Review door erick (Geplaatst op 28-03-2018)
Super pakket
Kwaliteit
Prijs
Geweldig pakket ..alles mooi in kleine porties en alles wat ze nodig hebben zit erin .. Review door rosemarie (Geplaatst op 08-11-2017)
Opnieuw verrast
Kwaliteit
Prijs
Deze keer combinatiepakket besteld en weer snel geleverd gekregen. Verdeling is prima. Geen hele grote stukken karkas en goed aan te vullen met wat orgaanvlees of pens. Zelfs onze bijzonder kieskeurige border collie eet alles op!!! Review door Alice (Geplaatst op 17-07-2017)
Verpakken, Sorteren, Labelen aandachtspunt
Kwaliteit
Prijs
Dit is het 2e pakket wat ik bij Oervoer heb besteld.
Net als bij het eerste pakket miste er een etiket, en waren een paar andere producten niet juist beschreven op het label.
Daarnaast zat er in dit pakket een rol met vlees waarvan het plastic opengescheurd was en ik de rol helaas heb moeten weggooien.
Ik vind wel dat Oervoer een enorme goede service bied. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen (en ik had er een heleboel!)Dus nogmaals bedankt ook voor de tijd die ervoor is genomen om mijn vragen te beantwoorden. Eventuele tickets worden vlot beantwoord. En wat uiteindelijk niet aan de review mag ontbreken is dat het vlees verder wel van enorm goede kwaliteit is zonder toegevoegde rotzooi.
Helaas is mijn Bull erg gulzig met eten dus de vleesrollen zijn in minder dan een minuut opgegeten, daarom ook als 2e pakket gekozen voor het combi pakket. Misschien uiteindelijk toch helemaal over op hele karkassen zonder rollen.

Review door Moon (Geplaatst op 23-04-2017)
Lekker Bewust bezig
Kwaliteit
Prijs
Gisteren oer-voer bestelling binnen gekregen.
Het past nog maar net in mijn vriezer nadat alles gesorteerd is.
Vanochtend de honden en kat eten gegeven en die waren gulzig verrast.

Misschien een idee om het eten van de kat zo te verpakken dat ik niet alles hoeft na te pluizen wat voor de honden is en wat voor de kat.

Het is leuk om zo bewust bezig te zijn wat de je dier hoort te eten en geeft een goed en eerlijk gevoel.
Review door Laurinda (Geplaatst op 12-04-2017)
Prima pakket
Kwaliteit
Prijs
Zoals steeds een prima pakket! Er wordt rekening gehouden met wat de hond niet mag eten of niet lust. Toch zit er genoeg variatie in. Pakket wordt ook altijd stipt geleverd. Review door Debbie (Geplaatst op 03-04-2017)
Zeer tevreden!
Kwaliteit
Prijs
Heel goede communicatie (zowel per email als telefonisch contact), de geboden service waardeer ik erg en het vlees is van goede kwaliteit en zeer vers, waarbij ik er op vertrouw dat de dieren van herkomst een zo vrij en natuurlijk mogelijk leven hebben gehad. Onze hond (Jack Russell) vond het vanaf de eerste hap heerlijk, (zowel het gemalen voer als de pens). Ze laat in haar gedrag zien dat ik recht doe aan haar behoefte om natuurlijk voedsel te eten, is energieker dan daarvoor en geniet er zichtbaar van. Zij gelukkig - wij gelukkig. Wellicht is de prijs niet voor iedereen haalbaar -zeker bij meerdere grote honden-, wellicht helpt het dan om bijv. voor 50% over te gaan op barf. Notendop: zeer gewaardeerd door de hond + passend bij onze levensvisie: zeer tevreden. Review door Angenietha (Geplaatst op 08-02-2017)
Mooi gevarieerd pakket
Kwaliteit
Prijs
Wij hebben nu al twee keer een pakket binnen gekregen en het is steeds prima. Het wordt per keer aangepast aan de leeftijd van onze hond (steeds meer karkas) en ook met verdere voorkeur wordt rekening gehouden. Fijne kleine porties. Lekker gevarieerd en je hoeft niet zo na te denken. Steeds weer iets kiezen uit de diepvries en klaar. Een verbeterpuntje: niet op alle verpakkingen staat het gewicht, dus dan moet ik zelf afwegen. Review door Renske (Geplaatst op 06-02-2017)
Combinatiepakket
Kwaliteit
Prijs
Voor het eerst bij oervoer een combinatiepakket besteld.
Had er iets andere verwachting van omdat ik een klein hondje heb en gelezen had dat alles op maat verpakt zou zijn maar dat is helaas niet zo.
Zitten erg grote karkassen in voor een mini hondje.
Kwaliteit is erg goed . De rolletjes worden met smaak gegeten en lekker veel variatie.
Ben over de rolletjes zeer tevreden !
Als je mailt krijg je zeer snel antwoord.
Review door Esther (Geplaatst op 04-11-2016)
Zeer tevreden
Kwaliteit
Prijs
Ben zelf zeer tevreden over het pakket, mooi vlees en veel variatie. We hebben uiteraard nog niet alles gehad, maar tot nu toe is het voor Niamh wisselend. Sommige dingen smult ze echt van en andere vindt ze niet of minder lekker, maar misschien is het ook wel wennen. Ik was ook wat onzeker voor wat betreft het barfen, maar hier wordt het allemaal voor je berekend, wat ik wel een zeer prettig idee vind. Kortom, we gaan er zeker wel mee door. Review door Janny (Geplaatst op 22-07-2016)
snelle reactie bij vragen
Kwaliteit
Prijs
Beetje wennen in het begin wat geef je hoe en wanneer, als je er mee aan de gang gaat valt het wel mee. ls je een vraag stelt aan OerVoer krijg je echt pijlsnel antwoord. Review door Sam (Geplaatst op 07-06-2016)
Prima voer voor de hond
Kwaliteit
Prijs
Onze Franse Buldog vindt het heerlijk en haar vacht glimt helemaal.
Ze stinkt niet en is veel energieker geworden. Het verse vlees is kwaliteit.
Het wordt aangeleverd in handige pakketten dat in de vriezer past.
Ik ben heel tevreden!
Review door Jits (Geplaatst op 14-04-2016)
voorlichting van oervoer !
Kwaliteit
Prijs
Bij de beschrijving van oervoer hoe ik mijn pup moet voeren was ik enigszins verbaasd.
Mijn australian shepherd pup van 8 weken zou ik 10% moeten geven over 1 a 2 x per dag !!

Dit ga ik maar niet doen....mijn mening: met mijn australian shepherd pup van 8 weken begin ik met 5% verdeeld over 4 keer per dag. De % kunnen iets meer of iets minder worden ik voer op het oog met het vooruitzicht dat dit teefje rond de 20 kilo gaat wegen.

Ik vind echt dat de voorlichting hier een flinke steek laat vallen. Voor mij is dat geen probleem ik voer al 15 jaar mijn honden BARF en KVV dus heb veel ervaring maar voor een beginneling zou dit toch wel eens vervelend kunnen uitpakken.

Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen want mijn puppy komt pas over enkele dagen bij ons wonen. Maar het vlees ziet er wel allemaal goed verzorgd uit en netjes verpakt.

gegroet Will

Note van OerVoer; wij hanteren het volgende voedingsadvies voor pups:

Overstap naar minder voedingen per dag pup: (= globale richtlijn, VOEREN MET OGEN: Ribben goed voelen, niet zien)
Maanden leeftijd Aantal maaltijden / dag Hoeveelheid voeding / dag
0 tot 4 3 tot 4 50-100 g/ kg l.g.
4 tot 7 2 tot 3 40-80 g/ kg l.g.
7 tot 10 2 30-50 g/ kg l.g.
10 tot 12 2 25 g/ kg l.g.
> 12 1 tot 2 25 g/ kg l.g.
Eten op onregelmatige tijden voorkomt aanmaak van teveel maagzuur op het tijdstip van eten > voorkomt braken op lege maag.
Actieve, levendige en kleine honden: tot zo’n 40 gram per kg lichaamsgewicht
Drachtige en zogende hond: 30-40 gram per kg lichaamsgewicht
Review door Will (Geplaatst op 29-03-2016)
Oervoer een feest voor mijn hond!
Kwaliteit
Prijs
Onze Jack Russel, Split, vindt alles lekker. We maken er ook echt een feestje van. Ik ga er dan ook bij zitten om te genieten van zijn genieten! Bovendien heb ik, tijdens het uitlaten, de indruk dat Split fitter is. Review door Ietje (Geplaatst op 10-03-2016)
Blij hondje
Kwaliteit
Prijs
Een vriendin wees ons op oervoer en gaf aan dat we nu meer konden investeren in voeding of later in de dierenarts. Vanaf 12 weken krijgt ze oervoer eerst gemalen en al na een paar maanden alles. Na een half jaar wilde ze geen vis meer maar de rest verslind ze binnen een paar tellen. Karkassen en botten was even wennen. Ze liep een paar keer heen en weer en moest echt denken hoe ze het aan ging pakken. Maar ook dat levert geen probleem op. Kortom we hebben een blij hondje wat inderdaad traag maar gelijkmatig groeit altijd vrolijk, vol energie, nooit ziek.

De service, reactiesnelheid en adviezen zijn top. Wij vinden jullie echt een geweldig bedrijf!

Review door Sjoerd (Geplaatst op 18-01-2016)
top, maar geen haring en sardine
Kwaliteit
Prijs
alle karkassen en malingen worden snel verorbert, alleen de haring en sardien vallen niet in de smaak- de koppen eet onze hond op, maar de rest van de vis laat hij liggen. De stukken zalm en kabeljauw eet hij weer wel graag. Review door Henk (Geplaatst op 02-01-2016)
Prima
Kwaliteit
Prijs
Gabor vind alles even lekker. Hij is nu 9 jaar oud en doet het al zolang erg goed op vers. Vele goede en minder goede leveranciers gehad maar we blijven nu bij oervoer want die pakketjes bevallen mij zeer goed. Review door E.G.A. (Geplaatst op 22-08-2015)
Mijn chihuahua eet er heerlijk van!
Kwaliteit
Prijs
Ze vindt alles lekker, maar lijkt iets meer voorkeur te hebben voor hert en kip.

Ze eet maar kleine hapjes. Ik heb het meeste in kleine stukjes gekregen. Zo ontdooi ik steeds een gedeelte, elke dag iets anders. Kippennekjes heb ik ook in 2en gesneden.

Aan eendekarkas en borrelpootjes zijn we nog niet toegekomen. Izzy heeft kiezen laten trekken en dat moet eerst goed genezen.
Review door Els (Geplaatst op 08-03-2015)

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Combinatie
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook