OerVoer Gemalen Plus

Vis, pens en enkelvoudige malingen. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit gemalen rauw vlees pakket voor je hond bevat: • verschillende enkelvoudige vleesmalingen (maling op 8 mm, van één diersoort, bv. kip, eend, konijn, fazant, duif) van OerVoer  Voor ons gemalen door de Groene Weg.

 • gemalen pens, geit, rund en/of lam

 • voor enkele dagen hele stukjes of gemalen vis. 


Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.


Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,00

Voer alleen het getal in (in kilogrammen)

 • Extreem ondergewicht
 • Ondergewicht
 • Ideale gewicht
 • Overgewicht
 • Extreem overgewicht
  

Je kunt hier aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

In dit gemalen plus vers vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De gemalen producten zijn de enkelvoudige malingen van OerVoer en/of de biologische mixen van de Groene Weg (Darf). De pens varianten die we kunnen bieden zijn lam, rund en geit. Aan enkelvoudige malingen van OerVoer kun je bijvoorbeeld aantreffen: fazant, bosduif, haas, hert, konijn, patrijs, kip en eend.

Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je regelmatig een andere samenstelling aantreft. Patrijs en haas zijn bij uitstek seizoens-producten, evenals de gemalen wild mix van Darf bijvoorbeeld.

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (73)
Slap
Kwaliteit
Prijs
Ben heel tevreden over de meeste soorten kvv, behalve makreel, deze is zo fijn en slap dat het net pap is. Review door Petra (Geplaatst op 07-12-2018)
ruime keuze
Kwaliteit
Prijs
ruime keuze in het pakket, werd goed na de dingen gekeken die ik niet wilde hebben in mijn pakket, snelle levering goed bevroren en mooi vlees. enige minpuntje was dat ik ongelijke aantallen had van vlees omdat niet in mijn schema paste dat ik voor ogen had maar de rest top service 10 kwaliteit 10 ik ga hier meer van bestellen Review door cynthia (Geplaatst op 19-08-2018)
Tevreden en lekker makkelijk
Kwaliteit
Prijs
Heb in eerste instantie gekozen om dit pakket eenmalig te bestellen; wilde eerst ervaren hoe het ging. Maar ben erg tevreden en ga zeker weer bestellen! Alleen wil mijn hond geen sardientjes eten helaas... Review door Petra (Geplaatst op 26-07-2018)
Goed produkt
Kwaliteit
Prijs
Sommige malingen zijn wel erg plakkerig en moeilijk te verdelen. Heb 2 kleine honden dus moet de verpakkingen in stukken snijden voordat ze helemaal ontdooid zijn. Review door Janneke (Geplaatst op 05-07-2018)
Heel goed
Kwaliteit
Prijs
Heel goed. Netjes verpakt, houden rekening met voorkeuren, goed bevroren, zelfs na dag vertraging door post nl. Niet goedkoop, hoop dat t altijd scharrel en biologisch is (wat mij betreft, liever iets even niet leverbaar en wel scharrel dan toch bioindustrie). Prettig geportioneerd. Constante kwaliteit. Dat vind ik knap. Honden lusten het zeer graag.
(Detail voor de site: invullen info hond op hun site is voor één hond, beetje tekst erbijgepriegeld voor onze 2e met ander gewicht en voorkeuren.)
Review door San (Geplaatst op 22-03-2018)
Prima voer
Kwaliteit
Prijs
Heel goede kwaliteit vlees, misschien iets té dun gemalen zodat het soms met 1 hap naar binnen wordt geschrokt, maar het blijft een plezier om ze te zien eten. Het is ook leuk dat de samenstelling steeds verandert volgens seizoen, zo raakt ze nooit uitgekeken op 1 diersoort, wat bij andere kvv merken wel het geval is.
Pakket komt ook mooi bevroren aan, zelfs bij levering in het verre België, waarbij het soms nog een hele dag bij de buren staat. Super dat dit mogelijk is!
Ik heb wel mijn vragen mij de bijhorende documentatie. Ongeacht of ik noteer dat mijn hond op gewicht is of te dik, actief of net niet, krijg ik dezelfde "aanbevolen" hoeveelheid van Oervoer die echt veel te veel is. Oervoer is echt één van de kwalitatief betere merken, waardoor ik minder moet voeren, anders zou ik onze hond kunnen rollen als een tonnetje :D
Review door Catherine (Geplaatst op 27-02-2018)
Helemaal goed!
Kwaliteit
Prijs
Wat ik bijzondere klantenservice vind, is dat er zo goed rekening gehouden wordt met wat de hond (niet) lust. Het samengestelde pakketje was echt precies goed. Niets wat hij niet lust en toch nog heel veel om uit te kiezen zodat hij iedere dag iets anders kreeg. Qua prijs vind ik het verschil (ca.10 euro per 10 kilo meer) toch wel groot met de DARF gemalen blokjes van 250g. Review door Rommy (Geplaatst op 19-02-2018)
Rauw vlees gemalen
Kwaliteit
Prijs
Ik ben erg tevreden over het rauwe vlees voor mijn hond. Helaas zitten er in de rolletjes gemalen vis erg veel water. Van de 250gr vaak wel 40/50 gr water, misschien kunnen jullie hier iets aan doen? Voor mij even geen gemalen vis meer. Review door Steph (Geplaatst op 03-01-2018)
Lekker veel variatie!
Kwaliteit
Prijs
Goed verpakt tijdens verzending! Lekker veel variatie, goede kwaliteit vis en vlees! En de medewerksers zijn erg vriendelijk en professioneel! Review door Kelly (Geplaatst op 20-12-2017)
Dit is mijn eerste ervaring met vers vlees
Kwaliteit
Prijs
Verpakking tijdens zending echt goed! Review door Kaatje (Geplaatst op 12-12-2017)
Kieskeurig
Kwaliteit
Prijs
Het oervoer ziet er goed uit en ruikt oké. Helaas is mijn Boston Terrier pup een kieskeurige mini dame. Zij trekt voor het meeste haar neusje op! Gelukkig lust de oude hond van mijn zoon wat het dametje weigerd. De vis is naar de poezen van de buren. Review door Nicolette (Geplaatst op 05-12-2017)
Goeie ontdekking
Kwaliteit
Prijs
Ik ben toevallig op oervoer gestoten... Over het algemeen keek ik niet echt naar Nederlandse merken, omdat het niet evident is om diepgevroren voer ook in België geleverd te krijgen. Groot was dus mijn verbazing dat de aangeboden pakketten gewoon in België aan huis geleverd kunnen worden in een super verpakking zodat alles na 24u nog steeds keihard bevroren was!
En dan de ultieme test ... lust onze kieskeurige viervoeter het nieuwe voer? Ja hoor, alles wordt met plezier opgesmikkeld! En de kleine porties zorgen ervoor dat we eindelijk niet meer moeten portioneren, maar gewoon 1 rol per dag kunnen ontdooien en klaar!
Kort samengevat ... Super tevreden!
Review door Catherine (Geplaatst op 20-10-2017)
Goede kwaliteit vlees
Kwaliteit
Prijs
Het vlees ziet er goed uit. Guus eet ook de iets grotere stukjes met smaak op, dit deed hij bij andere kvv niet. De variatie is ook prima ondanks dat hij niet alle soorten mag hebben heb ik voor een maand 7 soorten en 2 soorten pens.
Het vlees was goed verpakt en nog knoerthard bevroren ondanks de levering met de post.
Review door Anne (Geplaatst op 19-10-2017)
Top product
Kwaliteit
Prijs
Ècht vers vlees zonder toevoegingen. In handige porties verpakt en een mooie afwisseling in diersoorten. De honden zijn er dol op! Perfecte service. Review door Zuid-Limburg (Geplaatst op 23-09-2017)
Goed vlees
Kwaliteit
Prijs
Vlees is van goede kwaliteit. Ik vind het erg fijn te weten dat de dieren ook een goed leven hebben gehad. Helaas betaal je daar wel voor. Review door M (Geplaatst op 19-09-2017)
Mooi en goed voer
Kwaliteit
Prijs
Omdat mijn leverancier van lotgering ermee ophield, was ik op zoek naar ander voer. Op facebook volgde ik oervoer en dus heb ik een eerste pakket van 8kg gekocht. De volgende dag ontving ik geheel goed diepgevroren het pakket. Wat een service. In de doos vond ik van alles en nog wat, heel divers. Sindsdien houd ik een lijstje bij wat mijn hond wel/niet lekker vindt. De losse visjes vindt zij maar niks, maar de pens, al dat andere mooie vlees/vis, vindt ze heerlijk. Ik bedacht me vandaag dat ik de volgende keer ook voor mijn katten ga bestellen. Erg duurzaam, mooi en goed voer. Zeker een aanrader. Het is niet meer een kwestie van eten bij de snackbar om de hoek, maar zeker bij een restaurant! Een hondenrestaurant. Review door Anouk (Geplaatst op 05-09-2017)
lekkur!!!
Kwaliteit
Prijs
Mijn honden eten alles met smaak, behalve de fazant die is voor de fijnproever onder mijn roedel :-) Review door Gijsje (Geplaatst op 24-07-2017)
Diep bevroren super voer
Kwaliteit
Prijs
Bestelling is diep bevroren aangekomen ondanks de hoge buitentemperatuur!
We zijn verrast door hoeveelheid variatie in smaak en structuur.
Misa kreeg voor het eerst vis en dat was even kijken wat ze daarmee aan moest. Daarna was het smullen, vooral de kop. De nieuwe smaken is ze heel voorzichtig aan het proeven. Ze krijgt eerst een kleine proeverij zodat ze kan wennen. Op deze manier zorgen we dat het vlees niet te lang buiten de koelkast staat en in de afvalbak beland.
Ik merk dat ze steeds enthousiaster reageert als ze haar vlees krijgt. En tot nu toe lust ze alles!
Review door Elly (Geplaatst op 29-06-2017)
tevreden
Kwaliteit
Prijs
Goed en snel advies gekregen.Was dus niet moeilijk om een keuze te maken. Pakket is snel en in goede conditie en staat geleverd. Prima kwaliteit. Precies wat ik hoopte te ontvangen! Review door Wis (Geplaatst op 28-06-2017)
mooie kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Ook deze zending weer een goede kwaliteit met veel afwisseling. Niamh eet alles tot nu toe met smaak. Review door Janny (Geplaatst op 03-05-2017)

Artikelen 1 tot 20 van 73 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Gemalen Plus
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook