OerVoer Gemalen Plus

Vis, pens en enkelvoudige malingen. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit gemalen rauw vlees pakket voor je hond bevat: • verschillende enkelvoudige vleesmalingen (maling op 8 mm, van één diersoort, bv. kip, eend, konijn, fazant, duif) van OerVoer  Voor ons gemalen door de Groene Weg.

 • gemalen pens, geit, rund en/of lam

 • voor enkele dagen hele stukjes of gemalen vis. 


Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.


Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,25

Voer alleen het getal in (in kilogrammen)

 • Extreem ondergewicht
 • Ondergewicht
 • Ideale gewicht
 • Overgewicht
 • Extreem overgewicht
  

Je kunt hier aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

In dit gemalen plus vers vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De gemalen producten zijn de enkelvoudige malingen van OerVoer en/of de biologische mixen van de Groene Weg (Darf). De pens varianten die we kunnen bieden zijn lam, rund en geit. Aan enkelvoudige malingen van OerVoer kun je bijvoorbeeld aantreffen: fazant, bosduif, haas, hert, konijn, patrijs, kip en eend.

Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je regelmatig een andere samenstelling aantreft. Patrijs en haas zijn bij uitstek seizoens-producten, evenals de gemalen wild mix van Darf bijvoorbeeld.

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (76)
Diep bevroren super voer
Kwaliteit
Prijs
Bestelling is diep bevroren aangekomen ondanks de hoge buitentemperatuur!
We zijn verrast door hoeveelheid variatie in smaak en structuur.
Misa kreeg voor het eerst vis en dat was even kijken wat ze daarmee aan moest. Daarna was het smullen, vooral de kop. De nieuwe smaken is ze heel voorzichtig aan het proeven. Ze krijgt eerst een kleine proeverij zodat ze kan wennen. Op deze manier zorgen we dat het vlees niet te lang buiten de koelkast staat en in de afvalbak beland.
Ik merk dat ze steeds enthousiaster reageert als ze haar vlees krijgt. En tot nu toe lust ze alles!
Review door Elly (Geplaatst op 29-06-2017)
tevreden
Kwaliteit
Prijs
Goed en snel advies gekregen.Was dus niet moeilijk om een keuze te maken. Pakket is snel en in goede conditie en staat geleverd. Prima kwaliteit. Precies wat ik hoopte te ontvangen! Review door Wis (Geplaatst op 28-06-2017)
mooie kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Ook deze zending weer een goede kwaliteit met veel afwisseling. Niamh eet alles tot nu toe met smaak. Review door Janny (Geplaatst op 03-05-2017)
Gewoon goed.
Kwaliteit
Prijs
Nu voor de derde keer besteld. Alles prima verpakt en nog steeds diepgevroren bij ontvangst.
Een heel afwisselend pakket. Er zijn rollen bij waarvan ik denk "Dit had wat mij betreft wel wat grover gemalen mogen zijn..." (Fazant!) maar goed, de hond heeft er minder moeite mee, die vind het heerlijk...
Wat ik echt Top vind is dat ik het gevoel heb dat er echt met mij mee gedacht wordt. Een jonge Rottweiler van net een jaar oud die moet afvallen... Een kunstje op zich. Daarom een pakket met allemaal mager vlees!! Geweldig...
Review door Rita (Geplaatst op 24-04-2017)
mooi gemalen
Kwaliteit
Prijs
Goede kwaliteit, mijn hond is een dankbare eter. Review door Sabiene (Geplaatst op 19-04-2017)
Tevreden
Kwaliteit
Prijs
Mijn hond werd helemaal wild toen het pakketje kwam. De producten waren goed bevroren en het ziet er goed uit. Morgen krijgt ze geit.. komt vast goed! :) Review door judith (Geplaatst op 06-04-2017)
goed voer
Kwaliteit
Prijs
Ook de rolletjes gemalen vlees zien er erg goed uit. Sommige soorten waren alleen wel erg fijn gemalen, dat had wel wat groffer gemogen. Voor de rest weer zeer tevreden. Review door Janny (Geplaatst op 03-04-2017)
mooi pakket
Kwaliteit
Prijs
mooie samenstelling van het pakket, zag er goed uit. Mijn hond eet helaas de zalmkop, zalmlijf en de kabeljauw kop niet. Dus dat is een beetje zonde om er weer bij te bestellen Review door M. (Geplaatst op 22-03-2017)
Genot voor mijn hond
Kwaliteit
Prijs
De hond eet het vlees erg graag. Nog in de verpakking staat ze enthousiast kwispelend te wachten op haar maaltijd. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Mooie enkelvoudige vleesmalingen en ook de vis en pens wordt enthousiast opgegeten. Review door Sabiene (Geplaatst op 28-02-2017)
prima
Kwaliteit
Prijs
Goed gevarieerd pakket waar ook rekening gehouden wordt met de smaken van het dier Review door inge (Geplaatst op 09-02-2017)
Perfect
Kwaliteit
Prijs
Dit is mijn eerste kennismaking met oervoer. Van te voren een goed en uitgebreid advies gekregen met alle ruimte om zelf een keuze te maken.
Men is vriendelijk en professioneel.
Mate van verpakken perfect. Zeer verzorgd en duidelijk. De malingen zien er echt fantastich uit en ruiken goed. Je merkt dat wat men beloofd ook klopt.
Mijn hond, een kleine Podenco, lijkt het
" bekend voor te komen" gezien haar positieve reactie en ze reageerd goed op het voer. Drinkt weinig en goede ontlasting.
Ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden! Zou het iedereen aanbevelen.
Review door Karin (Geplaatst op 22-12-2016)
Super voer!
Kwaliteit
Prijs
Ik geef mijn hond al ruim een jaar oervoer vers vlees en ze doet het er erg goed op. Bovendien vindt ze het heerlijk. Ze krijgt eenmaal per dag voer en dan half vers vlees, vis of pens en half brokken. Dit omdat het anders heel duur gaat worden, mijn hond eet 1 kg per dag. Sinds een week voer ik nu ook de brokken van oervoer die ze ook heerlijk vindt. Fijn dat hier 40% groenten en plantaardige stoffen inzitten. Zo krijgt ze iedere dag alles binnen wat ze nodig heeft, zoveel als mogelijk van biologische oorsprong. De bestelling, levering en betaling gaan snel en makkelijk. Review door Myriam (Geplaatst op 21-12-2016)
Top!
Kwaliteit
Prijs
Zeer tevreden van de manier van werken. Snelle levering, goed verpakt en de inhoud is ook super! Mooie rollen gemalen vlees, gemalen en ongemalen pens en gemalen/ongemalen vis. Onze honden smullen met plezier! Review door Ben (Geplaatst op 21-12-2016)
Goede kwaliteit
Kwaliteit
Prijs
Het pakket ziet er goed uit, de kleine porties zijn makkelijk in gebruik. En onze pup doet het er erg goed op en staat al te springen als ik de rolletjes uit de vriezer haal. Review door Loes (Geplaatst op 12-12-2016)
Jammie!!
Kwaliteit
Prijs
Mijn hond vind dit super lekker! Achter elkaar gaat het op, om vervolgends het liefst nog even achter de kat aan te gaan om haar verse vlees ook nog even op te eten. We hebben een aantal jaren brokken gegeven en wat in het begin nog achter elkaar werd weggeschokt, ging tegenwoordig steeds moeizamer. De ene keer wel eten de andere keer niet. Dit werkt dus veel prettiger. Voor ons nog wel een beetje puzzelen met de porties en voor wie wat is, aangezien ik ook een kat heb maar denk dat dit vanzelf wel gemakkelijker gaat. Review door Miranda (Geplaatst op 06-12-2016)
Uitstekend voer, wel prijzig
Kwaliteit
Prijs
Onze bordeaux dog Bastogne vind het vlees heerlijk en van het vis de zalm. Het is wel even wennen als je van brokken af komt, maar dan zijn de oervoer pakketten wel ideaal.
Bastogne zijn vacht is er voelbaar zachter van geworden.
Min punt, dat je niet met VISA kan betalen ondanks dat het wel op de site staat.
Review door Jessica (Geplaatst op 27-11-2016)
Prima!
Kwaliteit
Prijs
Onze pup vindt het heerlijk en doet het geweldig op dit voer. We hebben een supersnelle en goede service gekregen. Als de bodem van de diepvriesla in zicht komt, ga ik zeker weer bestellen! Review door gerda (Geplaatst op 27-11-2016)
Diervriendelijk kwaliteitsvoer
Kwaliteit
Prijs
Voor mijn hondjes met een rugzak, vind ik het erg belangrijk dat ze met plezier hun bak leeg eten. Voor mij als bazin vind ik het belangrijk dat mijn bestellingen kloppen, het voer diervriendelijk is, de prijs/kwaliteit verhouding goed is en ik vriendelijk geholpen wordt als ik vragen heb.
Check... Oervoer heeft dit alles !
We hebben nog niet alle smaken van het pakket geprobeerd, maar hebben nu al een duidelijke voorkeur. Pens is het helemaal, duif niet. De rest van de smaken, tot nu toe, rund, haas, wilde gans en kip gaan er met gemak in.
Een tevreden nieuwe klant hier !
Review door Petra van der Meer (Geplaatst op 17-11-2016)
Tevreden
Kwaliteit
Prijs
In overleg heb ik dit pakket gekozen voor mijn kieskeurige pup, maar tot nu toe is hij met het Oervoer voer totaal NIET kieskeurig! Hij heeft tot nu toe alle smaken opgegeten, dus dat is een heel goed teken. Het contact met Oervoer vind ik zeer positief, je krijgt altijd een duidelijk en vlot antwoord. Het voer is wel prijzig, maar als de dieren een goed leven hebben gehad dan heb ik dat er zeker voor over. Ik ga hier zeker blijven bestellen. Review door Iris (Geplaatst op 10-11-2016)
Gemakkelijk en erg gezond
Kwaliteit
Prijs
Dit pakket met voornamelijk gemalen compleet voer betekent voor mij gemak en voor Jens, een Toller, heerlijk. Altijd us de bak geheel uitgelikt.
Ik wissel dit pakket af met twee dagen per week zelf samen te stellen oervoer. Iets meer werk voor mij, voor Jens prima omdat hij dan meer echt kan kauwen en bijten op de botjes en het vlees. Jens krijgt al bijna 4 jaar oervoer en doet het er erg goed op!
Review door Ans (Geplaatst op 20-10-2016)

Artikelen 21 tot 40 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Gemalen Plus
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook