OerVoer Gemalen Plus

Vis, pens en enkelvoudige malingen. Als je hond enkele producten niet lust of mag hebben kun je dit aangeven.

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw hond. Dit gemalen rauw vlees pakket voor je hond bevat: • verschillende enkelvoudige vleesmalingen (maling op 8 mm, van één diersoort, bv. kip, eend, konijn, fazant, duif) van OerVoer  Voor ons gemalen door de Groene Weg.

 • gemalen pens, geit, rund en/of lam

 • voor enkele dagen hele stukjes of gemalen vis. 


Lust je hond een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.


Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,25

Voer alleen het getal in (in kilogrammen)

 • Extreem ondergewicht
 • Ondergewicht
 • Ideale gewicht
 • Overgewicht
 • Extreem overgewicht
  

Je kunt hier aangeven of je het pakket eenmalig of op regelmatige basis wilt ontvangen.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

In dit gemalen plus vers vlees pakket werken we met één visdag en één pens dag per week. De gemalen producten zijn de enkelvoudige malingen van OerVoer en/of de biologische mixen van de Groene Weg (Darf). De pens varianten die we kunnen bieden zijn lam, rund en geit. Aan enkelvoudige malingen van OerVoer kun je bijvoorbeeld aantreffen: fazant, bosduif, haas, hert, konijn, patrijs, kip en eend.

Uitgangspunt is om mee te gaan met de seizoenen, en te wisselen met de producten zodat je regelmatig een andere samenstelling aantreft. Patrijs en haas zijn bij uitstek seizoens-producten, evenals de gemalen wild mix van Darf bijvoorbeeld.

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie

Ingrediënten en samenstelling.

Vers voer voor je hond: de basis van balans en gezondheid.

“Je bent wat je eet”, dit geldt voor mensen en dieren, ook voor onze honden. Elk wezen is uniek en heeft zijn unieke voeding nodig. Natuurlijk is er een grote lijn. Je eet vooral vlees en vis, of vooral planten en kruiden of je eet zowel vlees als vis en planten.


Het eten van de juiste voeding is voor ieder individu de basis van balans en gezondheid.  Neem je voedsel  met alle eiwitten, aminozuren, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dan kun je tot homeostase komen: optimale balans wat het lichaam kan bereiken, ondanks eventuele lichamelijke beperkingen.


OerVoer stelt: goede verse voeding voor je hond is op de eerste plaats vlees, vis, organen en botten  van hoogwaardige kwaliteit, van dieren die een eerlijk leven hebben gehad. Dan zeggen we direct daarna: afwisselen! Door je hond verschillende voedingsbronnen als gevogelte, vis, wild, lam en rund aan te bieden kan hij eten en opnemen wat hij nodig heeft.


Hoogwaardige kwaliteit en afwisseling biedt OerVoer aan met eerlijke producten en door mee te bewegen met de seizoenen. Is er fazant, dan bieden we fazant aan. Is er haring, dan bieden we haring aan.


De verhoudingen die OerVoer hanteert in de PakketService pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

 

De OerVoer PakketService leent zich uitstekend om aangevuld te worden met ander vers voer naar keuze.  Je kunt een OerVoer abonnement inzetten om je hond volledig mee te voeden of te gebruiken als een basis pakket wat je zelf aanvult met andere producten.

Bij een gemalen abonnement gebruiken we de mooie biologische producten van de Groene Weg. Zorgvuldig samengesteld biologisch vlees voor je hond, met geanalyseerde ingrediënten.  Je kunt onder andere natuurmix, kip/ geit mix, kalkoen mix, konijn mix en gemalen lam-, runder- en geiten pens in je pakket aantreffen.

 

De ongemalen producten die wij in het combinatie pakket of het 100% OerVoer pakket leveren zijn onbewerkt, ze worden verpakt en diepgevroren. Je kunt onder andere fazant, eend, parelhoen, ree- en herten vlees, zalm, kabeljauw en andere vissoorten in deze pakketten vinden evenals losse organen van bijvoorbeeld kip en eend.

 

Voor grote honden vind je grotere porties en voor kleine honden navenant kleine porties in een pakket.

 

 

Een 10 kilo pakket voor een grote hond kan er als volgt uitzien:

 

aantal stuks

maaltijd

onderdelen

1

vis

kabeljauwlijf

1

vis

zalmkop

2

rund

pens

2

geit

pens

3

wild compleet

fazant & orgaan

2

wild compleet

wild eendkarkas

4

wild spiervlees

ree/ hert

1

gevogelte bot

eendennek

1

gevogelte bot

kipkarkas

2

konijn compleet

konijnkarkas met orgaan

2

gevogelte orgaan

eendenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenmaagjes

1

gevogelte orgaan

kippenhartjes

 

 

Gewicht van je hond versus hoeveelheid voeding.

Op weekbasis eet je hond 12 tot 20% van zijn gewicht . Dit is afhankelijk van zijn persoonlijke unieke stofwisseling, beweging en temperament.

Jouw hond is uniek, zoals jij zelf uniek bent. Het pakket voor jouw hond kan hier op worden aangepast! Jij kent je hond en besluit hoe je een van de OerVoer pakketten  kunt in zetten voor jou hond.

 

 

Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via onze PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.

Gewicht (diepgevroren) 10.0000
Geschikt voor Hond
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (76)
verantwoord eten
Kwaliteit
Prijs
Al eerder hebben we een pakket besteld, maar de karkassen wilde de hond niet. Vinden we eigenlijk ook een beetje lastig. Nu een pakket besteld van gevarieerde grootte. De kleine rolletjes zijn makkelijk, de grotere nog niet geprobeerd.
In ieder geval is de hond dol op het vlees en de vis. Ziet er ook heel goed uit.
Natuurlijk, je moet er hygiënisch mee omgaan.
Review door Wil (Geplaatst op 01-10-2015)
oervoer gemalen plus
Kwaliteit
Prijs
Perfecte aanlevering! Onze hond heeft een gevoelige huid. De laatste tijd had zij vettige roos en krabte zij zich een ongeluk. Na 2 dagen oervoer werd het krabben al minder en nu na een dag of 5 krabt ze zich helemaal niet meer. Haar vacht glanst en ze is ook tieriger. Echt fantastisch! Wij zijn heel blij. Wat een prachtig product. Ook handig verpakt. Zelfs de sardines eet ze. Het is een groot feest voor haar. Dus ook voor ons. Super! Review door Edith (Geplaatst op 29-08-2015)
Zeer goed
Kwaliteit
Prijs
Zeer goed en netjes verpakt met duidelijke instructies. Onze pup is een beetje kieskeurig en vindt niet alles even lekker maar het meeste eet ze met veel smaak op. Voortaan alleen nog maar Oervoer. Review door MK (Geplaatst op 14-08-2015)
kwaliteit en lekker vers
Kwaliteit
Prijs
Kom uit België en heb de maandag besteld en de Woensdag al geleverd. Alles was enorme verzorgd en netjes verpakt en alles was nog hard bevroren. Zelda vond het Super lekker, haar brokken At ZE bijna niet en nu ging ZE tot wel 4x naar haar lege pot gaan likken en was echt benieuwd naar het sardientje , liep er eerst altijd maar mee weg maar heeft het lekker opgegeten. Zelda vond het heerlijke jullie krijgen een mooi pootje van haar Review door nancy (Geplaatst op 05-08-2015)
Gewoon top
Kwaliteit
Prijs
Onze honden zijn nu bijna helemaal om naar vers. Tot op heden worden alle soorten vlees goed ontvangen, de bakken zijn snel leeg. Je merkt meteen verschil, minder en stevigere ontlasting, minder scheten, mooie, zachte, glanzende vacht. De verpakkingen zijn mooi geportioneerd. Vroeg me eerst nog af hoe gaan ze diepvries producten verzenden maar dit was keurig verzorgd. Alles kwam nog diepgevroren aan. Het vlees ziet er zeer smakelijk uit. Ok het is duurder dan gewoon voer maar je merkt het verschil bij je hond, dat is het absoluut waard. Kortom ik blijf bestellen. Review door Gerard (Geplaatst op 23-03-2015)
Top voer!
Kwaliteit
Prijs
Ik wilde al langer op vers vlees over gaan maar was bang dat mijn hond dan te weinig van het een of van het ander zou krijgen. Ik wil graag verantwoord voeren maar heb er geen verstand van en vind het veel werk om het allemaal uit te zoeken. Ik belandde in mijn zoektocht op deze site en heb gelijk een gemalen pakket besteld. Ik was bijzonder aangenaam verrast door de inhoud. Ideaal! Er zit vanalles wat in, de porties zijn perfect, het ziet er smakelijk uit, het ruikt lekker, geen geknoei, mijn hond vindt het heerlijk en mijn katten smullen vrolijk mee! Mijn hond doet het er heel goed op! Mijn volgende bestelling komt eraan! Review door Charlotte (Geplaatst op 09-02-2015)
pup smult en groeit!
Kwaliteit
Prijs
Voer bevalt erg goed en onze kleine Donna smult er ook al van.

Ze zit nu bijna helemaal op oervoer.

Ze weegt nu bijna 4 kilo en is 12 weken oud.
Review door Nynke (Geplaatst op 04-02-2015)
Makkelijk en volgens de hond ook nog erg lekker!
Kwaliteit
Prijs
De gemalen variant vind ik zelf erg makkelijk.
( 1 uur in de koelkast laten ontdooien vanaf -18 naar +/- 5 graden en je kan het zo met een beetje scherp mes doorsnijden in de gewenste hoeveelheid.) de streepjes die de 'worst' in stukken deelt is ook er handig!
Mijn hondje ( Bolognezer van +/- 6 maand) vond de Zalm sowieso al erg lekker!


Review door Casper (Geplaatst op 06-11-2014)
Het gaat vanzelf
Kwaliteit
Prijs
Alsof hij nooit anders gehad heeft eet de hond het gemalen vlees maar ook de ongemalen vis op. Minder en steviger ontlasting. Ik denk dat ik de volgende keer volledig ongemalen neem. Ik heb er wel vertrouwen in dat dit zal lukken, maar voor de zekerheid in een combi als tussenstap misschien handiger. De kat eet lekker mee en krijgt vrijdag zijn eigen pakket...De prijs past bij de kwaliteit van het pakket en overige service. Top. Review door Henk (Geplaatst op 22-10-2014)
Prima voer.
Kwaliteit
Prijs
Zeer snelle levering en uitgebreide informatie bij het ophalen. Review door Silvie (Geplaatst op 14-06-2014)
Geen minpunten
Kwaliteit
Prijs
Hiervoor had ik een ander merk KVV. Ik merk dat Oervoer een hele mooie kwaliteit vlees heeft. Het stinkt niet, ziet er goed uit en inderdaad weinig vocht.

Over de levering maakte ik mij druk maar het kwam diepgevroren aan.

Het leuke vind ik ook dat ik zelf niet hoef na te denken over de samenstelling. Je krijgt een doos , met tips en gevarieerd vlees.

Ik blijf hier zeker bestellen! En prijs is ook prima als je na gaat hoe goed de kwaliteit van het vlees is (en biologisch!).
Review door Romy (Geplaatst op 16-05-2014)
verantwoord voeren
Kwaliteit
Prijs
Na lang onderzoek besloten om over te gaan op vers vlees voor zowel de hond als kat. Ik heb al mijn vragen aan de mensen van oervoer kunnen stellen, Ze begeleiden je echt bij het overstappen op deze manier van voeren.
Ik heb ook een erg goed gevoel bij het gegeven dat het vlees van biologisch dieren afkomt.
Zeer tevreden!
Review door Inge (Geplaatst op 25-03-2014)
Super voer
Kwaliteit
Prijs

Prijs- kwaliteit verhouding helemaal goed

Ziet er allemaal super goed uit. Wat ik ook uit de vriezer haal(niet teveel vleesvocht).
.PS. Als jullie boekmaag in het assortiment hebben, laat het me dan even weten.

mvg. Rita Verschragen
Review door Wim (Geplaatst op 12-03-2014)
Super
Kwaliteit
Prijs
Super, prijs kwaliteit verhouding helemaal top. Ziet er allemaal goed uit, wat ik ook uit de vriezer haal. Niet te veel lvleesvocht.Bij het vlees van mijn vorige leverancier moest ik altijd meer geven omdat er veel te veel vleesvocht bij zat. Review door Wim (Geplaatst op 12-03-2014)
Stoer met Oer!
Kwaliteit
Prijs
Onze hond weegt 4,5 kilo en ik vind het belangrijk dat ze een échte hond is. Geen schoothondje (ze zit wel veel op schoot...). Ze rent door de modder, maakt slidings en koprollen onder/om/rond grote honden, zit met haar snuit in muizenhollen en na al dit dolle gedoe... staat er een bakje Oervoer voor haar klaar! Wat wil een hond nog meer?! Over zowel het product als de verzending en service zijn we heel tevreden. Review door Piek (Geplaatst op 24-10-2013)
zeer tevreden en betrokken
Kwaliteit
Prijs
Mijn hond en ik zijn zeer tevreden over de pakketten van Oervoer. Niet alleen over de pakketten maar over de gehele verzorging ervan. Netjes verpakt voorzien van datum invriezen en datum houdbaar. Bij ophalen is alles netjes verpakt in tassen.
Ik vind het belangrijk dat ze weten wie mijn hond is en wat ze wel en niet eet. Ik heb de mensen achter Oervoer leren kennen als zeer betrokken en vriendelijk.
Aanbevelingswaarding: zeer zeker!!
Review door Miranda en Hiske (Geplaatst op 15-10-2013)

Artikelen 61 tot 76 van 76 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Gemalen Plus
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook