100% OerVoer - Kat

Vis en ongemalen producten

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw kat. Het 100% OerVoer kat pakket bestaat uit ongemalen vis, verse karkassen, vers vlees en organen. Het pakket bevat voornamelijk hele of kwart karkasjes van onder andere duif, kwartel, parelhoen en eend, stukjes spiervlees en orgaanvlees. Afhankelijk van het seizoen kun je andere diersoorten aantreffen. De stukjes vis zijn bijvoorbeeld van de zalm en kabeljauw, of kopjes van bv forel en haring, of sprotjes of sardientjes.
De kip is biologische polderhoen, de overige karkassen zijn wild producten.
Lust je kat een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.
Een gewicht afwijking van je pakket van 2% naar boven of beneden is mogelijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 40,25

Invoeren in kilogrammen

  

Kies hier om je het pakket eenmalig of regelmatig wilt ontvangen

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

Met een “OerVoer pakket KAT”, kies je voor een evenwichtig samengesteld voedingspakket voor je kat. Een goed samengesteld rauw dieet levert alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft in zijn originele vorm.

Een gemiddelde volwassen europees korthaar weegt 4 kg. Daarvan uitgaande eet deze ongeveer 100 tot 150 gram per dag.

Onze vers voer pakketten voor katten bestaan uit kleinere porties, maar karkassen zijn wel per 3 of 5 stuks ingevroren. Polderhoen nekken bijvoorbeeld per 5 stuks, kwartels per 5 stuks, duven per 3 stuks, eendennekken per 2 stuks.

De verhoudingen die we aanhouden voor de katten pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

Katten zijn obligate carnivoren. Dit betekent dat de verwerking van  hun voeding beter verloopt wanneer daar geen plantaardige vezels bij zitten. In onze kattenpakketten zal je daarom ook geen groente tegenkomen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of via de PakketService op regelmatige basis. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.
Glutenvrij Ja
Geschikt voor menutype BARF, BARF en KVV
Gewicht (diepgevroren) 5.0000
Geschikt voor Kat
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (15)
even wennen voor amy
Kwaliteit
Prijs
Amy keek even wat vreemd op bij de eerste kippennek, omdat ze tot nu toe gewoon spiervlees had gehad (Een paar jaar geleden ook wel eens bot). Bij de eerste maaltijd at ze het spiervlees op en liet de kippennek liggen. Vanaf de volgende maaltijd eet ze ook het bot! Review door pijpers247 (Geplaatst op 27-02-2018)
Senior aan de barf
Kwaliteit
Prijs
Onze merlin is 9 jaar, maar hij vind het geweldig. Vooral die eendennekken waar hij heerlijk op kan kauwen! Review door pijpers247 (Geplaatst op 27-02-2018)
Groot sucses
Kwaliteit
Prijs
Van de week ontving ik voor het eerst een pakket oervoer. Mijn poes van acht jaar vindt het heerlijk! Ze smult er van en alles gaat schoon op. Ik heb nu alles ongemalen besteld,maar ik denk dat ik volgende keer alles gemalen ga bestellen.Om mezelf als vegetariër een plezier te doen. ;-) Review door Irma (Geplaatst op 09-11-2017)
Top kwaliteit maar de karkassen zijn een uitdaging
Kwaliteit
Prijs
Onze 2 katten van 1 jaar oud hebben het rauwe vlees uit dit pakket voor de eerste keer gegeten. Ik merkte dat ze daar erg aan moesten wennen. Vooral de karkassen waren een uitdaging en lieten ze meestal liggen. De vissen waren echter favoriet!. We hebben nog wel een bakje met droge brokken staan, maar we merken dat ze er nu minder van eten.
Wat opvalt is dat de vacht van onze zwarte kat nu mooi glimt. Bij beide katten valt op dat ze actiever zijn geworden. Ze zijn het rauwe menu steeds meer gaan waarderen.
Dit was voor ons een proefpakket om te ervaren hoe onze katten het 'nieuwe' eten zouden waarderen. De proef is wat ons betreft geslaagd en we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Review door Paul (Geplaatst op 26-08-2017)
Aanrader!
Kwaliteit
Prijs
Goed pakket met veel variatie! Review door Hagen (Geplaatst op 03-04-2017)
Blije katers
Kwaliteit
Prijs
Op alle punten een dikke 10 voor dit pakket.

Levering: altijd op tijd en stijfbevroren.
Kwaliteit: prima. Het vlees is altijd vers en ruikt ook na ontdooiing zoals het hoort te ruiken. De kleine verpakkingen vind ik prettig, zo is het gemakkelijk afwisselen. Bevleesd bot is ook inderdaad bevleesd.
Reactie katten: enthousiast! Ze eten alles met smaak en zien er gezond en glanzend uit. Ik heb zelfs al een compliment gekregen van de dierenarts over hun keurige gebitten en slanke lijfjes.
Ik ben heel blij dat ik een jaar geleden de overstap naar natuurlijk voeren heb gemaakt, al is het met vijf katten met elk hun eigen wensen soms best een klus. (Ik heb 2 BARFers, 2 tandlozen op KVV en 1 ouwe knar op 100%-vlees blikvoeding.)
Review door Marieke (Geplaatst op 24-01-2017)
oervoer kat
Kwaliteit
Prijs
Lovely, order, packaging and delivery in good order.
For me as pet owner feeding raw food to my pets is critical for health, and so far they are very happy the little divas.
Review door Susanna (Geplaatst op 15-07-2016)
Smullen geblazen
Kwaliteit
Prijs
Prima kwaliteit vlees, en ondanks de vertraging bij PostNL kwam alles nog stijfbevroren aan. Complimenten.
De karkassen, pootjes en nekjes zijn zeker voldoende bevleesd, de vis ruikt goed en het hert ziet er werkelijk uit als biefstuk. Wauw.
Op mijn aangeven is het pakket wat aangepast voor beginnende BARFers, dus met wat zachter bot.
De sprotjes zijn hier een megasucces (en ze ruiken prima), evenals de kwartels, het konijn en de borrelpootjes. Ik heb nu kippenmaagjes geprobeerd en ook die gaan er goed in. Kortom: pluim!
De prijs is iets aan de hoge kant, maar dan heb je wel biologisch vlees én een pakket op maat. Dat betaal ik er dan graag voor.
Review door Marieke (Geplaatst op 02-04-2016)
Uitstekend voer
Kwaliteit
Prijs
Ons eerste oervoerpakket bevalt tot nu toe prima. We hebben twee Siberische katten, een van de twee eet echt alles. Die kan letterlijk drie kwartier genieten van een patrijskarkas, die bijna helemaal wordt opgegeten.

De andere kat is wel veel kieskeuriger, bij hem krijg je geen sprot of patrijs naar binnen. Voor hem gaan we binnenkort een gemalen oervoerpakket proberen.

De kwaliteit van het vlees is uitstekend, mooie stukken en mooie karkassen. De hoeveelheden zijn redelijk afgestemd op de hoeveelheid die mijn katten moeten eten. Ik vond het wel opvallend dat de vis (makreel en sprot) flink stinkt, ik heb altijd geleerd dat verse vis niet stinkt.

Los daarvan ben ik tevreden, de katten hebben een nieuw avontuur en ik heb het idee dat het ze goed doet. De prijs van een pakket is hoog, maar je krijgt wel biologisch verantwoord vlees. Dat heeft nou eenmaal zijn prijs. De afhaaloptie van Oervoer is erg fijn.
Review door Martine (Geplaatst op 30-01-2016)
Prachtig pakket vers Oervoer voor de kat
Kwaliteit
Prijs
Mijn twee huistijgers eten sinds een half jaar oervoer vers vlees, ongemalen. Ze vinden het geweldig. Mooie karkasje, volledige prooidieren en zalm, spiervlees en organen. Sinds ze dit eten zijn ze rustiger, gelukkiger, alsof er een innerlijke vrede in ze is ontstaan. En ze zien er fantastische uit! Prachtige vacht, krachtig voorkomen en lekker evenwichtig in gedrag. Ze zijn vooral verzot op de complete prooidieren, zoals de kwartels en de patrijzen. Het versturen per post gaat ook prima. Het komt altijd nog diep gevroren aan en ik heb rustig de tijd om het te verdelen over de diepvries en de ijskast. Leuk is ook het persoonlijke contact met de dames van Oervoer. Ik kan altijd een vraag stellen of iets in mijn pakket aanpassen of extra dingen mee bestellen voor de hond. Review door Oervoer Kat (Geplaatst op 06-05-2015)
Oervoer Kat
Kwaliteit
Prijs
Super tevreden! Review door Ramona (Geplaatst op 06-05-2015)
Top!
Kwaliteit
Prijs
Superkwaliteit vlees, van alles wat, prettig persoonlijk contact, en heel flexibel/naar persoonlijke wens aan te passen! Jaren geleden ben ik al overgestapt naar rauw vlees voer,mijn gezonde poes werd toen nog gezonder, dit moest zelfs haar vorige baasje erkennen, veel energie, vacht superglanzend (bij haar kostte het wel even tijd om te wennen, kwestie van geduld) . Haar nazaten zijn opgegroeid met een rauw voer dieet en zien er prachtig uit, het gebit is super door het knauwen aan de botjes. Dit pakket sluit precies aan bij mijn vraag naar niet alleen rauw vlees,maar ook betaalbaar en van goede herkomst, het zat me dwars karkasjes van de bio industrie te voeren! Ook een zieke kat doet het voeren van vers vlees (met name ook orgaantjes) erg goed, weet ik uit eigen ervaring en van andere mensen! (ook bij blaas/nierproblemen!!) Review door Irene (Geplaatst op 06-05-2015)
blije katten
Kwaliteit
Prijs
Bestelling TOP, bezorging TOP, kwaliteit TOP.
Combi pakket is echt een aanrader. Mijn Britjes smullen elke dag.
Review door maria (Geplaatst op 06-05-2015)
Oervoer kat
Kwaliteit
Prijs
Bestelling, bezorging, perfect in orde. Prima verpakt, alles nog bevroren.
Zoals afgesproken diverse karkasjes, vlees, orgaan, vis en wat KVV. Prijs is aan de hoge kant, maar dat is begrijpelijk omdat het bio en in kleine porties is verpakt. Er is veel zorg en moeite aan vooraf gegaan. Nu moet ik katerlief nog zien te overtuigen! Hij komt uit het asiel, 10 jaar, mager, bang en zat slecht in z'n vacht. Hij is na 4 maanden al zo opgeknapt door het voeren van vers vlees, dat ik ben overtuigd hiermee door te gaan, ook al weigert hij diverse nieuwe smaken. Geduld is een schone zaak, en ik denk dat vele katteneigenaren (die vers voeren) het met me eens zijn :-)
Review door Mariska (Geplaatst op 06-05-2015)
oervoer
Kwaliteit
Prijs
Ik ben blij dat ik de overstap naar compleet rauw voer heb gemaakt. Dit oervoer pakket is dan ook ideaal om mee te beginnen. Kleine porties en de juiste verhoudingen spiervlees/orgaan/bot. Mijn kat eet tot op heden alles met smaak op. Review door Natascha (Geplaatst op 06-05-2015)
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: 100% OerVoer - Kat
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook