OerVoer Combinatie - Kat

Vis, ongemalen producten en enkelvoudige malingen

"Alles wat vliegt, rent en zwemt" voor jouw kat. In dit vers vlees pakket voor je kat vindt je voor de helft enkelvoudige malingen (biologisch (door de Groen weg voor ons gemalen) of wild. De andere helft wordt gevuld met een variatie van onder andere kleine stukjes vis, kip, parelhoen, kwartel, duif, kippen nekken, losse organen van kip en eend en andere seizoensproducten. De meeste producten komen van wild leveranciers.
Lust je kat een paar diersoorten niet of mag hij/zij ze niet eten geef dit dan aan het laatste opmerkingen veld.


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,95

Invoeren in kilogrammen

  

Je kunt kiezen om een pakket eenmalig te ontvangen, of regelmatig.

* Verplichte velden

OerVoer
Gratis verzendkosten niet diep-gevroren producten
Webwinkelkeurmerk OerVoer

Verzendkosten

Niet-diepgevroren producten

Nederland
De verzendkosten voor niet-diepgevroren producten bij een bestelling onder €20 zijn €4,75.
Verzendkosten bij een bestelling tussen de €20 en €50 zijn €2,95.

Boven €50,00 vervallen de verzendkosten voor niet-diepgevroren producten.

Wanneer je diepgevroren producten bestelt en laat opsturen, vervallen de verzendkosten van niet-diepgevroren producten.

België
Verzendkosten van niet-diepgevroren producten naar België zijn €7,50 per 30 kilo.

Diepgevroren producten
Voor diepgevroren producten gelden de volgende tarieven:

Nederland
5 - 13.5 kilogram: €5,95
13.5 - 27 kilogram: €11,80
27 - 40.5 kilogram: €17,85
40.5 - 54 kilogram: €23,80
enz.

België
7 - 13,5 kilogram: €9,95
13,5 - 27 kilogram: €19,90
27 - 40,5 kilogram: €29,85
enz.

Over de verzendkosten berekenen wij de wettelijk verplichte BTW.

Productbeschrijving
Details

Met een “OerVoer pakket KAT”, kies je voor een evenwichtig samengesteld voedingspakket voor je kat. Een goed samengesteld rauw dieet levert alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft in zijn originele vorm.

Een gemiddelde volwassen europees korthaar weegt 4 kg. Daarvan uitgaande eet deze ongeveer 100 tot 150 gram per dag.

Onze vers voer pakketten voor katten bestaan uit porties van 100- 250 gram. Karkassen en bevleeesd bot worden wel met een aantal stuks bij elkaar ingevroren. Zo zijn bijvoorbeeld de kwartels per 5 verpakt, de duiven per 3, de eendennekken per 2.

De verhoudingen die we aanhouden voor de katten pakketten zijn:

Bevleesd bot 45%, spiervlees 40%, orgaan 15%

Katten zijn obligate carnivoren. Dit betekent dat de verwerking van  hun voeding beter verloopt wanneer daar geen plantaardige vezels bij zitten. In onze kattenpakketten zal je daarom ook geen groente tegenkomen.

Extra informatie
Extra informatie
Uitgebreide informatie Je kunt ervoor kiezen om het pakket éénmalig te ontvangen of op regelmatige basis via de PakketService. Dit vul je in als je de bestelling voor een pakket aanmaakt. De PakketService is op elk moment aan te passen of te beëindigen.
Gewicht (diepgevroren) 5.0000
Geschikt voor Kat
Merk OerVoer
Beoordelen
Klantreviews (27)
Veel zakjes
Kwaliteit
Prijs
Het is zeer mooi vlees en aanverwante producten, zit ook handig losgevroren in zakjes, maar dat vind ik vanuit milieu-oogpunt dan weer iets minder fijn. Mijn katten maakt dat allemaal niets uit en die genieten elke dag weer van hun lekkere maaltijd.
Het verzenden met post.nl houdt wel een risico in, een eigen bezorgdienst zou prettiger zijn.
Review door Diana (Geplaatst op 07-12-2018)
uitstekend voedsel
Kwaliteit
Prijs
Door het warme weer was ik enigszins bezorgd over de staat van het bevroren eten maar dat was niet nodig:
Met 'pakje gemak' af laten leveren op PostNL locatie en in de middag opgehaald en de inhoud was nog perfect bevroren.
De kwaliteit was ook weer prima (er zaten deze keer wat duif-karkasjes bijzaten wat nieuw voor onze fijnproevers was en waar ze even aan moesten wennen :), maar ook dat is goed gekomen ).
Review door Marcel (Geplaatst op 25-07-2018)
uitstekende voeding voor goede prijs
Kwaliteit
Prijs
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen: pakket weer snel en goed verpakt ontvangen, en aan de reactie van de katten smaakt het uitstekend. Het geleverde vlees ziet er goed uit en is gevarieerd genoeg om ze af en toe te verrassen :) Review door Marcel (Geplaatst op 16-04-2018)
uitstekende service en producten - aangenaam verrast
Kwaliteit
Prijs
We hebben vijf katten met elk een andere achtergrond en tot nu toe hebben ze altijd Carnibest gekregen. Vanwege de extreme prijsverhoging ben ik gaan rondkijken en heb OerVoer gevonden en als test het bevroren 5kg pakket besteld.

Het pakket werd uitstekend verpakt aangeleverd (zowel tegen ontdooien als hygiënisch).

Sommige producten (het karkas en de eendennek) waren even wennen voor een enkele kat (maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door het enthousiasme van de andere katten:)).

Ook de reden dat ik überhaupt ben gaan zoeken naar iets anders, de prijs, is uitstekend (vooral bij de grotere pakketten).

Ik pas een order geplaatst, maar tot nu toe zeer tevreden!
Review door Marcel (Geplaatst op 27-03-2018)
Als warme broodjes over de plank!
Kwaliteit
Prijs
Onze twee mannetjes vinden het heerlijk en ik vind de service die jullie bieden echt top! Onze katers kunnen niet zo goed tegen vis, dus ik had gevraagd het uit het pakket te laten. En er zat geen vis in het pakket! Echt top en veel variatie! Review door Nienke (Geplaatst op 31-01-2018)
Tevreden kat tevreden baasje
Kwaliteit
Prijs
Onze Igor is een maand of 4/5 hij woog 1,2 kg toen hij bij ons kwam wonen na nu 6 weken weegt hij 2kg en is hij een aantal cm gegroeid. Zijn vacht glanst zo mooi hele mooie heldere ogen en fijne bijkomstigheid, zijn ontlasting stinkt gewoon helemaal niet omdat hij natuurlijk precies eet wat hij hoort te eten, rauw vlees. En het belangrijkst, Igor vindt zijn vlees heerlijk.
We hebben dus de voordelen en hij ook.

Review door Daphne (Geplaatst op 03-01-2018)
Nog even zoeken
Kwaliteit
Prijs
De variatie en kwaliteit is prima. Mijn kat heeft nierfalen en is volledig onvoorspelbaar met eten, wat ze vandaag met smaak opeet laat ze een volgende keer staan. Orgaanvlees gaat er altijd in net als de kleine visjes. Karkas moet ik in stukken hakken. Sommige soorten eet ze niet, likt ze zelfs niet eens aan. Kortom.... nog even zoeken. Review door Jacqueline (Geplaatst op 29-09-2017)
Top!
Kwaliteit
Prijs
Het is bij de vorige bestelling gebleken dat mijn kat niet goed tegen vis kan. Hij moet steeds overgeven nadat hij vis gegeten heeft. Bij mijn laatste bestelling heb ik dit aangegeven en daar is heel netjes rekening mee gehouden door alleen maar vlees in het pakket te stoppen. Top service! Review door Daphna (Geplaatst op 19-09-2017)
Prima
Kwaliteit
Prijs
Over het algemeen ben ik erg tevreden. Veel afwisseling in het pakket en mijn katten vinden bijna alles lekker. Helaas verdraagt 1 van mijn katten geen vis dat spuugt hij consequent elke keer direct na het eten weer uit. Volgende keer maar aangeven bij de bestelling dan houden ze daar ook rekening mee. Fijn dat die optie er is!

Het enige nadeel aan de pakketten vind ik dat alles bevroren is in porties van 250 gram. Bevroren kan ik het niet snijden en ontdooien en opnieuw invriezen durf ik ook niet aan, dus eten ze twee dagen achter elkaar de zelfde smaak.
Review door Daphna (Geplaatst op 08-08-2017)
Combi pakket
Kwaliteit
Prijs
Ik heb nu voor de tweede keer een combipakket besteld. De eerste keer zat er erg veel vis in, zodat mijn kat zeker twee per week vis moest eten, in het advies wat bij het voer erbij zat, staat dat één keer per week voldoende is. deze tweede keer zit er minder vis bij. Het is echt nog uitvinden wat poes lekker vind, tot mijn grote verbazing laat hij duif en fazant staan terwijl hij rund en geit gewoon opeet. Deze keer zat er hazenlever in, wat heel vreemd rook, het leek wel lever van een paard. Mijn kat heeft dat ook niet opgegeten. Zoals gezegd is dit mijn tweede pakket en ben benieuwd hoe dit nu gaat. Review door Melanie (Geplaatst op 30-01-2017)
gemengde gevoelens
Kwaliteit
Prijs
Na eerst een pakket met gemalen vers voeding besteld te hebben, heb ik dit pakket besteld en er bij vermeld dat mijn kittens niet vis en kip lusten. Tot mijn teleurstelling is er bij het samenstelling hiermee geen rekening gehouden en kreeg ik o.a. maar liefst 6 pakken sprot en gemalen kip en vis.

Positief is dat er nu smaken inzaten die het duo nog niet kende. Hierdoor weet ik beter wat ze we of niet lekker vinden. Karkassen vinden ze nog een beetje vreemd.

De volgende keer stel ik zelf een pakket zodat ik zeker weet dat ze alles lusten.

Aanvulling OerVoer: sorry dat wij een fout bij de samenstelling hebben gemaakt.
Review door Marielle (Geplaatst op 16-09-2016)
Groot succes bij onze kitten
Kwaliteit
Prijs
We hebben eerder een pakket besteld voor onze volwassen poezendames. Zij wilden het niet vlees eten. Ons nieuwe katertje vindt het echter geweldig, alleen het slepen met de karkassen en visjes vinden we iets minder.

In het vorige pakket was het spiervlees van een ander dier dan het gemalen vlees, dat geeft nog net wat meer afwisseling. Verder helemaal prima.

Nu hopen dat de dames ook interesse krijgen.
Review door Myrna (Geplaatst op 21-07-2016)
Prima
Kwaliteit
Prijs
Aanrader, mooi groot pakket met een mooie mix aan vlees.
Wel wat prijzig maar ach.. goede producten mogen wat kosten ;)

Leuk om te zien dat 1 van onze katten (oud zwerfpoesje) er van smult, onze andere kater (van jongs af aan in het gezin) heeft liever z'n brokjes.
Vooral de karkasjes zijn geliefd, wordt fanatiek aan geknaagd totdat er nauwelijks iets van over is.
Waar ik veel wisselende geluiden over hoor is of het verantwoord is om (premium) brokken te geven samen met rauw vlees. Onze katten hebben altijd brokken staan en 2/3 keer per week geef ik dan wat rauw als extra. Ik zie geen spugen en dergelijke bij de dieren maar de vraag blijft.. Mag dit eigenlijk wel? Of kan dit voor problemen zorgen?
Review door Mark (Geplaatst op 01-06-2016)
Seth, Zara en Maestro
Kwaliteit
Prijs
seth heeft suikerziekte en raakte maar niet gestabiliseerd met het gewone kattenvoer. Aangezien ik ook neit kan iitmaken wat daar allemaal inzit, besloot ik oervoer te proberen. en wonderbaarlijk Seth eet het meest van het oervoer, de andere twee zijn er neit zo wild van, maar eten ook af en toe een hapje mee. Ik ben nog wat aan het zoeken wat hij het liefste eet, lever is alleszins niet zijn ding. Maar wat een wonder, we zijn nu een week of 2 a3 bezig met het oervoer en seth is terug een beetje angekomen en zijn suiker staat op peil, alleszins een pak lager dan de tijd met de gewone voeding. Ik hoop dat deze trend zich verder zet , ik denk dat ik dan volledig oqverstap op dit oervoer. Zo weet je tenminste wat je je beestje geeft. En ik vind het ook heerlijk te weten dat het vlees van diervriendelijke omgeving komt, want carnivoor of niet, ik ben en blijf een enorme dierenliefhebber, ook de niet roofdieren hebben een grote plek in mijn hart! Review door Els (Geplaatst op 09-05-2016)
Fijne snelle service met een persoonlijk tintje
Kwaliteit
Prijs
Mooi afwisselend voer voor mijn vleeseter :) zo leuk om te zien hoe hij losgaat op een karkasje, alles gaat er tot nu toe smakelijk in!
Snel antwoord gekregen op mijn vragen (email)
het enige jammere voor een kleiner dier is dat het meeste vlees aan elkaar vast gevroren zit waardoor het lastiger is de juiste porties te verdelen.. Dus een beetje moeite kost het wel allemaal :)
Review door Liesbet (Geplaatst op 21-01-2016)
Prima, beetje prijzig
Kwaliteit
Prijs
Wij startte met oervoer voor 1 van onze 3 katten ivm blaasgruisproblemen. Het gedoe om één kat apart te voeren ivm het speciale voer was onhandig. Daarom voeren we nu alle 3 de katten oervoer. Het zijn kieskeurige katten, dat hebben we gemerkt en alle 3 moesten erg wennen. Nu wij enigszins kunnen aangeven wat ze wel en niet lekker vinden gaat t een stuk beter. de blaasgruisproblemen zijn niet meer voorgekomen. Dat is ons veel waard!
De levering gaat steeds keurig. Wel vinden wij het voer vrij prijzig. Het lijkt enigszins hip om je dier versvlees te geven. Omdat wij hier bewust voor kiezen en niet om hip te zijn, stuit de prijs ons enigszins tegen de borst. Daar het praktische in ons geval ook wat weegt hebben tot nu toe nog steeds oervoer in huis. Onze honden eten ook vlees, maar dat halen wij bij de slachterij, een stuk voordeliger.
Review door carrol-Joan (Geplaatst op 12-01-2016)
Goede kwaliteit!
Kwaliteit
Prijs
Een aantal weken voor het eerst het Oervoer pakket besteld en uitgeprobeerd.
Het gemalen vlees vinden beide bengalen erg lekker, met uitzondering van duif. Ook de zalm laten ze staan, maar daar hebben de honden van mijn zus van gesmuld! De haring was ook geen succes. Tja, kieskeurig als ze zijn.....
Maar dat geeft niks, want het fijne is dat je dat gewoon kan aangeven en komt het niet meer in het pakket! Ik ga zeker een tweede pakket bestellen. De karkassen is nog wat wennen, maar katten hebben soms even tijd nodig om te wennen.
Het vlees is van mooie kwaliteit en wat ik heel belangrijk vind, het streven om verantwoorde producten aan te bieden. Katten zijn nu eenmaal carnivoren, maar als het vlees van een zo diervriendelijk mogelijke oorsprong komt, vind ik dat een hele goede zaak.
Review door Lotte (Geplaatst op 21-09-2015)
Gezond en goed voor de tanden
Kwaliteit
Prijs
Hoewel onze katten soms moeilijk doen en per dag bepalen wat ze lekker vinden vinden ze het geen straf om karkas te knagen en met vis en kippennek te slepen. Een van onze katten had een zwakke achterhand en tandontstekingen als gevolg van niesziekte, maar nu is hij een stuk sterker en miskleunt niet meer bij het springen. Al onze katten hebben ook blikkerend witte tanden! Review door Jaldert (Geplaatst op 11-08-2015)
Super
Kwaliteit
Prijs
Nu voor de 2e keer besteld, geef al 2 jaar rauw, maar zelf samenstellen kost nogal wat tijd dus dit is veel gemakkelijker. Netjes aangegeven dat de kater allergisch is voor kip en rund, dit zit dan ook niet het pakket. Tot nu gaat het er allemaal prima in, de een lust vrijwel alles, de ander houdt niet zo van vis, maar die gaat niet dood van af en toe maar een paar happen per maaltijd. Review door Marijke (Geplaatst op 04-08-2015)
't Uitproberen waard!
Kwaliteit
Prijs
Nadat bleek dat onze Oosters Korthaar-kittens een beetje uitgekeken waren op BARF, heb ik een gemengd pakket van OerVoer gekocht. Nog lang niet alles uitgetest, want dit eten geef ik nu zo ongeveer om de dag i.p.v. elke dag zoals met BARF.
Vooralsnog vinden ze de gemalen dingen wel lekker, dat gaat helemaal op. Omdat ze moeten wennen aan grotere happen, heb ik de parelhoenderhartjes klein gesneden, zo ook de kippennekken en de kwartelkarkassen. De kippennekken zijn niet helemaal opgegaan.
En we gaan nu gewoon verder met testen!
Review door hicarla (Geplaatst op 06-05-2015)

Artikelen 1 tot 20 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf een eigen review
Je plaatst een review over: OerVoer Combinatie - Kat
Hoe waardeer je dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Verzendinformatie

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.

Maarssen: Voor donderdag 12:00 besteld: vrijdagavond tussen 18:00- 21:00

Klanten die dit item kochten, kochten ook