OerVoer Pakketten

OerVoer levert hoogwaardige diervriendelijke producten, vaak biologisch of met “beter leven kenmerk” van de dierenbescherming. Het geven van deze hoogwaardige producten komt de gezondheid van je dier en ook  je portemonnee ten goede. Denk hierbij bijvoorbeeld aan minder bezoeken aan de dierenarts. We leveren deze producten diepgevroren in een pakket bij je aan de deur.

De kosten vers voer van OerVoer voor jouw hond is afhankelijk van het gewicht van je hond en of hij/ zij actief is. Hieronder een indicatie:

Gemiddeld eet een hond 20- 30 gram per kg lichaamsgewicht verse voeding per dag. 

Dat is 12 tot 21% van haar/ zijn lichaamsgewicht per week.

Gewicht hond

Gemiddeld vers voer per week

Kosten vers voer per maand

5 kilo

750 gram per week

€15,- tot €20,-

20 kilo

3 kilo per week

€ 55,- tot €65,-

50 kilo

7,5 kilo per week

€ 146,- tot €160,-

 

Tegen de tijd dat je pakket opgegeten is krijg je van ons een bericht om het volgende pakket te bestellen via een herinnering link (email). Na betaling sturen wij dan het volgende pakket naar je op. Je bepaalt zelf wanneer je deze link wilt gebruiken, bijvoorbeeld wanneer alles nog niet is opgegeten.

De OerVoer rauw vlees pakketen zijn een compete maatijd vor je hnd of kat. Als het pakket op is heeft je dier alle benodigde voedingsstoffen gegeten. Bij de pakket op maat ontvang je een brief waarin de inhoud van je pakket vermeldt is met een voedingsadvies.

We bieden drie rauw vlees en vis pakketten aan: OerVoer Gemalen Plus, 100% OerVoer en OerVoer Combinatie. 

Het OerVoer Gemalen Plus pakket is een pakket van gemalen vlees van de Groene weg (biologisch) met een stukje vis erbij.. 

Het 100% OerVoer verspakket is een BARF pakket en bestaat vooral uit ongemalen vlees, karkassen, orgaan en vis. Toegevoegde pens leveren we zowel gemalen als aan een stuk.

OerVoer Combinatie bestaat voor 50% uit gemalen vlees van de Groene Weg (biologisch) en voor 50% uit ongemalen vlees en vis als hert, konijn, fazant, parelhoen, eend, zalm en kabeljauw.

Van alle ingrediënten weten we de oorsprong. De gemalen producten komen van de Groene Weg en zijn biologisch. Alle wild soorten zijn dieren die een traceerbaar goed leven hebben gehad, evenals de vissen. Meer informatie per diersoort vind je bij de losse producten in de webshop.

We bewegen mee met de seizoenen. Zo vind je regelmatig wisselende producten in je 10 kilo pakket. Afhankelijk van de grootte van je hond leveren we grotere stukken of juist kleinere porties. We verwachten dat er binnen enkele maanden ook 15 kilo pakketten geleverd kunnen worden.

Je pakket wordt op dinsdag of op vrijdag geleverd. Je kunt er ook voor kiezen je pakket op te halen in Doorn (zie afhaaltijden) of in Maarssen (vrijdagavond). Dit kun je aangeven bij het bestellen.

Voor meer informatie over onze pakketten en de PakketService: bekijk onze Kennisbank.

Bestel nu een pakket!