Rayobase Vet

Mineraalvoedingsmiddel

Rayobase Vet is een basenpreparaat met een afgemeten combinatie basische mineraalstoffen in poedervorm. Mineraalstoffen zijn voor het organisme van het dier van essentieel belang en vormt de basis voor een succesvolle ontgifting.
In voorraad
€ 54,50
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rayobase Vet
Uw waardering
Rayobase Vet is eenvoudig in gebruik en kan dagelijks worden toegediend voor de verbetering van het lichaamsmilieu, en de interne balans van het organisme van het dier zorgen. Rayobase Vet is speciaal voor het dier ontwikkeld. De Mineralen Natrium, Kalium, Calcium en Magnesium zijn met de sporenelementen Zink en Silica aangevuld.
Meer informatie
Gewicht (diepgevroren) 0.000000
Uitgebreide informatie

Het dier is wat hij eet
De Zuren-Basen-Huishouding van Dieren is in hoge mate afhankelijk van de voeding en de toegevoegde voedingsmiddelen. Belangrijk daarbij is de indeling van de voeding in de Groep van de „Zuur vormende” en in de „Basen vormende“ voeding.

Bij een volwaardig uitgebalanceerde voeding is de Zuur-Basen-Verhouding evenwichtig. Bij gezonde Voeding is de Zuren-Basen-Verhouding in balans. Er is geen overschot aan acidose of aan Base.

Veel Kant en klaar voeding en toevoegingmiddelen leiden tot een Verschuiving van de Zuren-Basen-Verhouding in het Organisme van de Dieren. In het bijzonder kant en klaar voeding voor Honden en Katten bevatten vaak bestanddelen, die niet optimaal aan de eisen van het organisme van het dier zijn afgestemd. Paarden worden dagelijks met een hoge dosis Haver, Gerst, Mais, Melasse en Bietenpulp gevoerd. Al deze voedingsmiddelen zijn Zuur makend. Daarbij komen Omgevingsgifstoffen en Pesticide, welke een ongunstige invloed hebben op onze weideplaten en het gehalte aan natuurlijke bestandsdelen laten verdwijnen. Daarnaast heeft dat alles een negatieve uitwerking op de darmflora van de Dieren. Vuilnis Bacteriën vermeerderen zich in grote getale en produceren aanvullend Zuren. Als gevolg van deze verschuivingen veranderd het lichaamsmilieu, wat tot ontstaan van ziektes kan leiden.

Welke gevolgen heeft een constante Verzuring
Een permanente Verzuring in het lichaam leidt tot afbraak van mineraalstof reserves, wat zich duidelijk op de levensvitaliteit en het prestatievermogen van de dieren uitwerkt.

Bioresonantie volgens Paul Schmidt
Met hulp van de Bioresonantie volgens Paul Schmidt kan de invloed van een Stof of een combinatie van Stoffen op het fysiologisch Trillingspatroon van een Dier op het lichaam onderzocht worden. Aan de Hand van de Meetmethode is het zeer snel aantoonbaar, of een Voedingstoevoegingmiddel ondersteunend of belastend op het gehele organisme van het dier uitwerkt. Gebaseerd op de Bioresonantie volgens Paul Schmidt is ook de Ontwikkeling van de basische Mineraalstof combinaties, welke in de Rayobase Vet wordt gebruikt tot stand gekomen. Rayobase Vet is precies op de behoefte en het organisme van het dier aangepast.

Het gebruik van Rayobase Vet
Met de Rayobase Vet is een Basenpreparaat met afgemeten Combinatie basische Mineraalstoffen in Poedervorm ontwikkeld. Mineraalstoffen zijn voor het organisme van het dier van essentieel belang en vormt de basis voor een succesvolle Ontgifting. Ze binden en neutraliseren het teveel aan Zuren. Rayobase Vet is eenvoudig in gebruik en kan dagelijks worden toegediend voor de Verbetering van het lichaamsmilieu, en de interne Balans van het organisme van het dier zorgen. Rayobase Vet is speciaal voor het dier ontwikkeld. De Mineralen Natrium, Kalium, Calcium en Magnesium zijn met de Sporenelementen Zink en Silica aangevuld. Met behulp van de holistische werkwijze van de Bioresonantie volgens Paul Schmidt is gekozen voor een Zinkverbinding, welke de Opname van Rayobase Vet optimaliseert.

Glutenvrij Ja
Geschikt voor Hond, Kat, Paard

VerzendkostenNiet diepgevroren binnen Nederland Verzenden
onder €20 €4,75
€20 - €50 €2.95
boven €50 GRATIS
Niet diepgevroren naar België  
tot 30kg €7,50

Indien op voorraad worden niet diep-gevroren producten die voor 12:00 zijn besteld dezelfde dag verzonden. Na 12:00: de eerstvolgende werkdag. Worden niet-diepgevroren producten besteld in combinatie met diepgevroren producten dan gelden de verzendtijden voor diepgevroren producten.

Diepgevroren binnen Nederland (minimum 5 kilo) Verzenden
5 - 10 kg €6,95
10 - 13.5 kg €5,95
13.5 - 27 kg €11,80
27 - 40.5 kg €17,85
40.5 - 54 kg €23,80
54 - 67.5 kg €29,75
  enz.
Diepgevroren naar België (minimum 7 kilo)  
7 - 13.5 kg €9,95
13.5 - 27 kg  €19,90
27 - 40.5 kg €29.85
  enz.
 
Voor het verzenden van diepgevroren producten vragen we je minimaal 5kg (voor België geldt een minimum van 7kg) te bestellen. Afhalen is altijd mogelijk. 
 
Levering met POSTNL: Verzending: maandag tot en met donderdag. Besteld voor 12:00 dan dezelfde dag verzonden.

Afhalen:

Doorn: afhalen op maandag en donderdag 11:00 en 15:00. Donderdagavond tussen 19:00 en 21:00. Woensdag en vrijdag tussen 13:00 en 15:00. Op dinsdag is er geen afhaalmogelijkheid.